in ,

VIDEO. Ei sunt cei trei jandarmi care au imobilizat bărbatul ce a amenințat trecătorii de pe stradă cu un cuțit

Astăzi, 1 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a fost susținută o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentați și felicitați cei trei jandarmi care au imobilizat un bărbat ce a amenințat trecătorii de pe stradă cu un cuțit în noatea de 18 octombrie în zona 5 Calarasi pe str. București

Jandarmeria Călărași intervine pentru restabilirea liniștii publice în zona "5 Călărași"

În această seară, în urmă cu puțin timp, un echipaj al Inspectoratuli de Jandarmerie Călărași a intervenit în zona "5 Călărași" pentru a restabili liniștea, siguranța și ordinea publică.În imaginile prezentate mai jos se poate vedea un bărbat care, din spusele martorilor, ar fi avut asupra sa o armă albă cu care amenința oamenii, creând astfel panică printre trecători. Echipajul de jandarmerie a intervenit cu profesionalism, reușind să pună la pământ cetățeanul perturbant.Bărbatul a fost reținut și condus la sediul Inspectoratului de Jandarmerie Călărași.Cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, Biroul Investigații Criminale.

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Joi, 18 Octombrie 2018

În data de  18.10.2018, în jurul orei 21.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași compusă din : Plt.maj. Doicin Ionuț, Plt.maj.Stan Ionuț, Plt.adj. Alecu Iulian și Sg.maj. Dicea Mihai, aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Călărași, în zona ,,5 Călărași”, Strada București, a fost sesizată de un copil că în fața unui magazin un bărbat, aflat în stare avansată de ebrietate, amenință trecătorii cu un cuțit, creând panică în rândul oamenilor din zonă. Oamenii legii l-au imobilizat și l-au condus pe acesta la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași,  în cauză fiind întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru infracțiunea de ultraj, prevăzută la art.257 CP, și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută la art.371 CP, și înaintate pentru continuarea cercetărilor lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

🔴 Live 2 – Conferința de presă -Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași – 01.11.2018

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Joi, 1 Noiembrie 2018

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi își prezintă activitatea din ultima perioadă

Doi pescari au dispărut în noaptea de 1 noiembrie pe Dunăre la km 361. Barca lor a fost găsită la Cetate