in

VIDEO. Eduard Grama: O ROMÂNIE EDUCATĂ, CONDUSĂ DE UN SUBPREFECT NEEDUCAT

Eduard Grama îi cere demisia subprefectului călărășean Nicolae Dumitru în contextul în care acesta și-a obținut diploma de Bacalaureat în mijlocul facultății. Eduard Grama a arătat în conferința de presă susținută astăzi de Partidul Social Democrat cum Nicolae Dumitru a absolvit Facultatea de Drept în 2008 dupa 4 ani de studiu, iar diploma de Bacalaureat a obținut-o în 2006.

Subprefectul Județului Călărași Nicolae Dumitru a reacționat la acuzațiile ce i s-au adus astăzi, în spațiul public, cu privire la studiile pe care le-a efectuat.
Întreaga declarație a reprezentantului Guvernului în teritoriu:
”Având în vedere calomniile și atacurile mișelești legate de studiile mele, calomnii enunțate de un infractor dovedit la legea cecului precum și de mentorul lui, un inculpat penal, mă simt nevoit să fac următoarele precizări, nu ca un răspuns pentru acești indivizi, ci pentru cei care mă cunosc și îmi cunosc activitatea de-a lungul vremii: după ce am promovat examenul de bacalaureat în 2005, m-am înscris la facultatea de drept în 2005, așa cum fac toți absolvenții de liceu. Am efectuat anul III și IV de studii în anul universitar 2007-2008, conform aprobării conducerii universității cu numărul 1956/18.01.2008, cumulând astfel doi ani de studii într-unul, perfect legal.
Ocup o funcție de demnitate publică strict pe aspecte meritocratice și legale, fără să fac abatere de la litera legii, fără să îmi falsific adeverința de vechime pe specialitatea studiilor, așa cum a făcut acest impostor. Acești indivizi sunt atât de incompetenți încât nu sunt în stare să citească și să înțeleagă niște documente oficiale. Cum au ajuns aceste personaje în funcțiile publice? Îl întreb și pe mentorul inculpat când și cum și-a terminat studiile de așa-zis economist?
Acești indivizi îmi cer demisia, așa că le transmit că ar trebui să își analizeze temeinic activitatea și, dacă au vreun dram de onoare, să își dea demisia, pentru că preocupările lor principale au fost: căpușarea banului public, intimidarea funcționarilor publici pe care îi au în subordine și distrugerea oricărei urme de legalitate și etică din actul administrativ.
Este regretabil că singurele arme politice ale acestor detractori sunt dezinformarea și calomnia, angrenând, prin funcțiile pe care le ocupă, instituții publice.” – a punctat Nicolae Dumitru în reacția sa postată pe o rețea de socializare
5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD Călărași l-a propus pe Mihăiță Beștea pentru funcția de prefect

Nicușor Cionoiu: România are un Guvern cu puteri depline. Iată ce funcții a obținut PSD