in

VIDEO. DPC /Adrian Nitu: DJ 310 ‘’hotarul” va fi finalizat in luna Iunie, ne onorăm promisiunile!

Lucrările de modernizare a drumului județean 310, care va facilita accesul în satele din Cuza Vodă  din DN3, sectorul dintre zona Piscicola și satul Cuza Vodă, se află în stare avansată de execuție, iar societatea Drumuri și Poduri Călărași dau asigurări că, până la sfârșitul verii, acest drum va fi complet asfaltat.

De altfel, a fost turnat stratul de strat balast, ce a însemnat cca. 3.000 de tone. Este o etapă premergătoare turnării asfaltului. Vom așterne o cantitate totată de aproximativ 3.000 de tone de piatră. Am indepăratat stratul vegetal, am compactat pământului, straturile de balast și piată sunt aproape gata, suntem în grafic.

Inginerul Adrian Nițu s-a deplasat pe teren pentru a se asigura de bunul mers al executării proiectului de asfaltare al drumului județean DJ 310. Tânărul inginer dă dovadă de implicarea în ceea ce face motivând că localitatea Cuza Vodă a fost și va fi comuna sa de suflet. Adrian Nițu este consilier local în cadrul Consiliului Local Cuza Vodă din partea Partidului Social Democrat, de aici și motivația directă de a se implica în realizarea acestui drum. De aici a reușit cu adevărat să afle care sunt nevoile cetățenilor.

“Situația acestui drum mi-a fost expusă de foarte mulți cetățeni care cereau realizarea lui. Mi-am facut datoria de consilier local și am adus această problemă identficată la nivelul administrației județene, iar președintele CJ Vasile Iliuță mi-a oferit tot sprijinul pentru a-i ajuta pe cetățeni.” – spune Adrian Nițu într-un interviu acordat anterior pentru calarasipress.ro

“Așa cum am mai spus, aceasta este o lucrare de anvergură pe care Consiliul Județean Călărași și-a asumat-o, pentru care am găsit sursa de finanțare bugetul județului și prin care vor facilita accesul călărășenilor și nu numai în zonă”, a declarat Adrian Nițu, inginer S.C. Drumuri și Poduri Călărași S.A.

Cea de-a doua partea a acestui proiect amplu de asfaltare demarat de administrația județului reprezintă refacerea în totalitate a sectorului de drum județean dintre Călărași Vechi și DN21 – un drum ce are o lungime puțin peste 4 kilometri, dar care are o importanță pentru traficul rutier greu și normal.

URMĂRIȚI MATERIALUL VIDEO REALIZAT DE CĂLĂRAȘI PRESS

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
VIDEO. DPC /Adrian Nitu: DJ 310 ‘’hotarul” va fi finalizat in luna Iunie, ne onorăm promisiunile! » EVERYDAYNEWS.RO
2 months ago

[…] post VIDEO. DPC /Adrian Nitu: DJ 310 ‘’hotarul” va fi finalizat in luna Iunie, ne onorăm promisiun… appeared first on Călărași […]

Gaze naturale pentru comuna Borcea și Cămin Cultural modernizat în Pietroiu

PMC / Actele de identitate pot fi eliberate solicitanților în termen de 5 zile