Connect with us

Știri

VIDEO. Două drumuri județene din Călărași vor fi modernizate prin Anghel Saligny

Published

on

Consiliul Județean Călărași va reabilita două drumuri județene din Călărași prin programul Anghel Saligny. Primul contract în valoare de peste 100 milioane de lei va fi semnat luni, 7 noiembrie. Ion Samoilă, vicepreședintele CJ Călărași a explicat că, în perioada 11-14 noiembrie va avea loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții modernizare și reabilitare DJ402.

„Legat de proiectul Anghel Saligny, v-am anunțat că noi suntem prinși în acest program cu 2 drumuri județene, DJ311, de la Nicolae Bălcescu – Arțari, și DJ211, de la DN21 la Cuza Vodă. Luni, 7 noiembrie suntem în situația în care pe D311 să semnăm contractul în valoare de 106.282.000 de lei.
Tot legat de drumuri, vreau să vă informez că în perioada 11-14 noiembrie, va avea loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții modernizare și reabilitare DJ402, care pleacă de la Curcani până la Măriuța. Această lucrare are o valoare de 128.168.000 de lei. Deja suntem pe ultima sută de metri, urmând să vă anunțăm ziua în care să mergem și să vedeți o lucrare, după părerea mea, de anvergură și făcută corespunzător.” – a precizat Ion Samoilă, vicepreședintele CJ Călărași în conferința de presă de joi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole