Connect with us

Politică

VIDEO. Deputatul D. Coarnă: În visul meu se arată și infracțiuni. Luare de mită, 3 mii, 5 mii de euro la angajări, în funcții publice. Cazul #rătăcitul din PSD

Published

on

Replicile și problemele politicienilor vor fi mereu savuroase. Deputatul Coarnă vine în conferința de presă de la sfârșitul acestei săptămâni și îi dă replică deputatul Bîrcă Constatin, colegul de partid care, cu o săptămâmă în urmă susținea că ceea ce spune Coarnă sunt doar vise de noapte, care nu trebuiesc explicate în public. Nu-i pace sub măslini, vorba unui mare om, inspirat din filmele dramatice ale anilor din ’50. Ușor, ușor, lucrurile ies la iveală, fără prea mari eforturi.


“N-am spus nimic din ce-am visat. În visul meu se arată și infracțiuni. Luare de mită, 3 mii, 5 mii de euro la angajări, în funcții publice.(…) Eu vă spun ce mi s-a apărut în vis. Discutăm visul și cu domnul care a provocat discuția. Eu nu l-am nominalizat. El și-a pus mâna în cap. Probabil se simte.”, declară deputatul Dumitru Coarnă.

“Acum transcriu visul.”

Acesta este răspunsul deputatul Coarnă după ce a fost întrebat de un jurnalist dacă are de gând să formuleze vreo sesizare sau plângere privind cele susținute. Deputatul Bîrcă spune că cele afirmate de colegul de partid, nu sunt adevărate.

“Vizavi de colegii care au comentat şi cred că sunt mulţi le-aş spune că visele pe care le au, sunt vise de noapte, trebuie ţinute la nivelul fiecărei persoane şi nu exprimate în public. Dacă există indicii care ar putea să conducă la ceea ce m-aţi întrebat, eu cred că toate toate aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului şi apoi să ne exprimăm în faţa dvs. Vă asigur că nu e nimic adevărat din ce au spus unii şi alţii, dovada e tocmai prezenţa mea aici, în faţa dvs.

Politică

VIDEO. Mihăiță Beștea acordă audiențe la sediul PSD Oltenița

Published

on

Mihăiță Beștea, în calitate de președinte al Organizației PSD Oltenița acordă audiențe cetățenilor, activitate care se desfășoară în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 10:00-16:00, la la sediul formațiunii politice din municipiul Oltenița.

Continue Reading

Politică

PSD Călărași/ Vasile Iliuță amenință PNL Călărași cu noi „victime”

Published

on

Vânătoare politică a liderului PSD Calarasi, Vasile Iliuta, se pare ca face noi “victime” in rândul liberalilor. Ultima achiziție care s-a alăturat social-democraților călărășeni este chiar secretara organizației județele a PNL Călărași, Vera Cheleș, care a hotărât să vină în echipa PSD.

În ciuda demersurilor pe care șeful PNL, Ciprian Pandea, le-ar fi făcut pentru a o readuce înapoi pe aceasta, finalul a fost nefavorabil pentru PNL. Informația a fost confirmată și de Vasile Iliuță, care a băgat cuțitul în rana și a spus că urmează noi plecări din rândurile primarilor PNL care vor veni in PSD Călărași.

Întrebat de jurnaliști despre cine ar putea fi vorba, Iliuță a refuzat să precizeze.

“Ne mărim echipa, zi de zi. Din zona PNL vin oameni către zona PSD.  Spre exemplu, secretara PNL, Vera Cheleș, a preferat să se angajeze la SC Drumuri și Poduri SA, din cauza indiferenței echipei PNL, care nu a văzut că acea secretară are contribuție în tot ce s-a întâmplat pozitiv în creșterea PNL. Ea a fost abandonată, nu a  fost băgată în seamă. Putea să i se ofere o șansă, să poată fi și ea responsabilizată pe  măsura implicării. Ciprian  Pandea a făcut demersuri pentru a o aduce înapoi în partid, neconvingând-o. Mulți aleși locali vor veni în PSD. În ultimele 3 luni de zile, se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu mine.” a precizat Vasile Iliuță în conferința de presă de joi, 17 noiembrie 2022.

Continue Reading

Politică

Deputatul PSD Constantin Bîrcă face demersuri pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor

Published

on

Deputatul social-democrat Constantin Bîrcă susține, printr-o postare pe Facebook, faptul că, în cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților au fost votate serie de amendamente la două proiecte de lege pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor din domeniul avicol.

„Este vorba despre constituirea cadrului legal pentru Programul de Susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție și de Programul de Susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol.
Ambele proiecte au fost aprobate de Comisie, astfel încât fermierii să beneficieze cât mai repede de aproximativ 168.000.000 lei, pentru fermele de suine, și 116.000.000 lei, pentru cele din domeniul avicol.
Trebuie să venim în sprijinul fermierilor români cu mai multe astfel de scheme de ajutor de stat, care să îi ajute să treacă cu bine peste problemele din această perioadă complicată și să își desfășoare activitatea fără sincope majore. Vă promit că vom continua cu aceste măsuri de sprijin pentru agricultură.”

Continue Reading

Cele mai accesate articole