in ,

Declarații șocante despre familia tânărului care a înjunghiat un bărbat în fața stadionului municipal Dunărea Călărași

În cursul zilei de ieri, 26 ianuarie o publicație locală din Călărași a publicat un material video, în care un apropiat al familiei tânărului care a înjunghiat ziua în amiaza mare un bărbat în fața stadionului municipal Dunărea Călărași, vorbește în exclusivitate despre familia tânărului atacator.

A PUS TELEFONUL LA BĂTAIE PENTRU A FACE ROST DE BANI SĂ ÎI DUCĂ BUNICII

A pus telefonul la bătaie pentru a face rost de bani să îi ducă acasă. Totul ar fi pornit de la un joc de barbut, în spatele supermarketului Kaufland, situat în apropierea Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. Sursele noastre spun că victima și cei doi atacatori se cunoșteau, iar aceștia ar fi jucat un joc de noroc. Cerșetorii din parcare aveau de gând să ducă banii acasă, asta dacă ar fi câștigat. Cel înjunghiat i-ar fi luat telefonul unui din cel doi, drept câștig al jocului de barbut.

CEL ÎNJUNGHIAT A CÂȘTIGAT LA BARBUT
Alexandru Marius Florentin – 28 de ani (persoana înjunghiată)

Cerșetorii din parcarea supermarketului s-ar fi supărat pe cel ce a câștigat la jocul de noroc, motiv pentru care l-au urmărit până în fața stadionului, moment în care, unul din cei doi a scos un obiect ascuțit, posibil briceag și l-a lovit pe cel de 28 de ani în zona abdominală. După atac, cei doi făptuitori au fugit cât au văzut cu ochii.

POLIȚIA A IDENTIFICAT 2 PERSOANE ÎN MAI PUȚIN DE 2 ORE

După apelul prin 112 al unui agent de securitate din incinta stadionului, la fața locului au apărut echipaje ale serviciului judiciar, echipaje de poliție, jandarmerie și ambulanță.

Victima a fost găsită pe o bancă, chiar în fața stadionului de fotbal. Polițiștii prezenți la fața locului nu au delimitat perimetrul infracțional, zona în care s-a produs atacul, orice om putea trece nestingherit prin zona respectivă.

 

Toată poliția s-a mobilizat pentru a găsi cele două persoane acuzate de tentativă de omor și complicitate la tentativă de omor.

În mai puțin de două ore, polițiștii călărășeni au identificat și reținut două persoane. Cel care a recurs la înjunghierea celui de 28 de ani are 16 ani și a fost reținut în primă fază pentru 48 de ore, cu propunere de arest preventiv de 30 de zile.

BUNICA CELUI CARE A ÎNJUNGHIAT ÎL OBLIGĂ PE BĂIAT SĂ CERȘEASCĂ

Asta spune Marin Ţiganul, un cunoscut al familiei din care provine băiatul care a recurs la înjunghierea altei persoane.

BUNICA E POCĂITA CARE BEA 

„Știu destul de bine, era prietenul copilului meu, crescut în ochii mei. Acest copil era forțat de o femeie bătrână să cerșească… sunt doi frați. Are doi unchi care stau ca trântorii în pat. Mă-sa marea zice că e pocăită, că e amărât, că șade cu un ochi „Vede-mă, Doamne” și îi trimite pe acești copii la cerșit. La Piața Mare, lângă Poliție, la Kaufland. Dacă nu cerșea, nu îi primea acasă. La ei, muzică la maxim, la ei fără băutură nu se poate, fără distracție nu se poate, nu se știe de mâncare. La foc bagă cartoane. Norocul lor este că, în ziua de Revelion a făcut bani cu copilul meu. Șapte milioane. În loc să se îmbrace, să se încalțe, i-a luat mă-sa marea banii să facă gard.” – spune Marin Țiganu’

 

Prietenii atacatorului spun că acesta trăia într-un chin, era bătut de mamaia lui pentru a aduce bani, și el și fratele lui.

„L-a pus să își vândă telefonul pentru a aduce bani acasă, pentru mâncare, pentru lemne.” – spune Cristi, un prieten de-al atacatorului

„Din punctul meu de vedere, acest tânăr s-a dus la pușcărie din cauza ei (nr. bunica băiatului). A jucat barbut. David (atacatorul de 16 ani) și-a vândut telefonul pentru 150 de lei să joace barbut. I-a dat 150 de lei. Copilul ăsta fiind minor… i-a zis… „Dă-mi și mie telefonul înapoi, că ți-ai luat banii pe el…” – completează Marin Țiganu’

Cel de-al doilea complice al atacului este poreclit „Căpățână”, are 15 ani și este destul de cunoscut în oraș pentru comportamentul său. Acesta l-ar fi îndemnat pe David să scoată cuțitul/briceagul și să îl înjunghie.

David, atacatorul de 16 ani se află în custodia poliției pentru 30 de zile, urmând a fi prezentat în instanție de judecată.

Victima atacului se află la spitalul din Călărași și este în afara oricărui pericol.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Asociația Elevilor din Călărași solicită Consiliului Local să asigure fondul destinat activității de tineret

ANUNŢ DE INTERES PUBLIC