Connect with us

Breaking News

VIDEO. Concluziile secretarului de stat, Raed Arafat, după vizita de la Călărași

Published

on

Vizita șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, vine în contextul în care autoritățile centrale iau toate măsurile pentru limitarea valului 5 covid-19 după ce în cursul orei 13 acesta a fost în vizită la Călărași. S-a întâlnit cu prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, și managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Șeful DSU, Raed Arafat, a ajuns la Călărasi la orele prânzului

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc o ședință de lucru cu autoritățile și reprezentanți ai ISU Călărași, Serviciului Județean de Ambulanță, UPU Călărași și Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Temele abordate sunt legate de echipamente pentru situațiile de urgență, resursa umană și înființarea de puncte de salvare de-a lungul autostrăzii A2.

A treia oprire a lui Raed Arafat a fost la Spitalul Județean de Urgență unde a verificat Unitatea de Primiri Urgențe dar și noile dotări ale unității medicale. Șeful DSU s-a arătat mulțumit de activitatea cadrelor medicale și de felul cum este structurat spitalul. Președintele Consilului Județean, Vasile Iliuță, l-a însoțit pe Raed Arafat pe parcursul vizitei sale și a anunțat că va face toate eforturile necesare pentru decongestionarea circuitului de pacienți COVID. Raed Arafat va face declarații la ora 17:00 la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” Călărași.

Advertisement

RAED ARAFAT, NEMULȚUMIT DE SITUAȚIA DIN IALOMIȚA. SPAȚIU INSUFICIENT PENTRU SERVICIUL DE AMBULANȚĂ

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

De ce au survolat avioanele militare astăzi pe cerul municipiului Călărași? Forțele Aeriene Române vin cu primele precizări

Published

on

Avioanele militare au survolat astăzi deasupra Călărașiului datorită unei campanii de promovare a carierei militare, organizate de Forțele Aeriene Române. Sala Barbu Știrbei a fost plină de liceeni, fiind prezenți peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din mai multe instituții de învățământ călărășene. 

Reprezentanții Centrului Militar Județean Călărași, Mr. Petriman Cornel și Plt. maj. Bratu Laurențiu au participat astăzi la campania de promovare a carierei militare, organizată de Forțele Aeriene Române la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași. La eveniment au fost prezenți 200 de elevi plăcut impresionați de prezentare.

„Elevii au fost plăcut impresionați de prezentare, de uniforma militarilor, de povestirile lor și de survolul avioanelor F-16”, transmite Centrul Militar Județean Călărași pe o rețea de socializare despre impresiile potențialilor viitori militari. 

În perioada 13-17 mai 2024, Forțele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în orașele Slobozia, Călărași, Giurgiu, Alexandria și Buftea. 

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Alertă Meteo: Cod galben pentru județul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Este cod galben de vreme rea în județul Călărași, transmite ISU Călărași. Sunt menționate intensificări ale vântului cu viteze ce pot ajunge în general între 45 și 50 km/h.

Acest avertisment este valabil în intervalul de timp cuprins între orele 10:00 și 19:00, în data de 4 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate