in

VIDEO. Comuna Unirea a marcat Ziua națională a României

Primăria Comunei Unirea, în frunte cu primarul Florian Belu, alături de viceprimarul Iordan Marian s-au preocupat de organizarea manifestărilor prilejuite de Ziua națională a României. Sute de unireni au venit, cu mic, cu mare, la evenimentul ce rememorează 101 de la Marea Unire din 1918. Primarul Florian Belul a transmis cu această ocazie un mesaj tuturor călărășenilor și românilor:

“Mă bucur că ați venit în număr atât de mare să fiți alături de noi la acest eveniment istoric .Vă mulțumesc și vă felicit în mod deosebit pentru faptul că ați mobilizat copiii să vină să-și cunoască istoria! Vă mulțumesc tuturor și vă garantez că Primăria vă iubește din ce în ce mai mult! Tuturor vă doresc multă sănătate, împliniri, să fim uniți să ducem împreună comunitatea aceasta mai departe, pentru copiii noștri și pentru generațiile viitoare. În ciuda frigului de afară,sub impulsul emoții­lor imnului național și al steagurilor fluturânde, elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Unirea, coordonați de Doamna Invatator Dumitrache Georgeta, au transmis mesajul unității naționale.
Sunt sigur că astăzi, indiferent că suntem profesori, doctori, ingineri, oameni simpli, suntem toți români. La mulți ani, Unirea! La multi ani, Oltina! La mulți ani, România!” – scrie primarul Belu pe o rețea de socializare

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul directorului Eduard Grama de Ziua națională a României

VIDEO. Ziua Națională a României, marcată în localitatea Ciocănești cu depuneri de coroane și fasole cu cârnați