Connect with us

Breaking News

VIDEO. Cinci copii și mama lor au fugit de acasă de frica tatălui…

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1448673755223479/

O femeie și cinci copii de vârste diferite, de la 8 luni, până la 10 ani au fost găsiți seara trecută pe una dintre băncile din Parcul Dumbravă. Copiii încercau să doarmă, iar mama căuta ceva prin apropierea băncuței. Aceștia fugiseră de acasă din cauza scandalurilor des create de tatăl acestora. Violența este la ordinea zilei între soții Ţigău.

Reporterul Călărași News a stat de vorbă cu mama copiilor:

“Sunt aici de la ora trei și ceva (nr.15:00), am fugit de acasă din cauza soțului care m-a amenințat că mă omoară, pe mine și pe copiii mei. Nu ştiu ce mai fac! De luni de zile trăiesc doar în scandal acasă… Îmi este frică să mai merg înapoi. Mai am o fată de 18 ani care e prin Germania… O altă fată de 16 ani care a fugit de frica tatălui, a fost amenințată că va fi violată.
Reporterul ziarului Călăraşi News aflat la fața locului a solicitat sprijinul autorităților locale.
La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Poliției Locale ce au confirmat solicitarea noastră. Polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin la mai multe instituții specializate în astfel de probleme. Polițiștii au stat de vorbă cu mama și micuții, timp în care am fost să cumpărăm ceva de mâncare pentru acestia.

Datorită orei destul de înaintate (21:54) procedurile prin care se putea face o cazare în regim de urgență într-un centru specializat în astfel de situații era destul de complexă, motiv pentru care, s-a recurs la cazarea mamei și a copilului la una dintre rudele acesteia.
Mama ne-a declarat, de față cu polițiștii locali că va face toate demersurile legale asupra situației în cauză. Aceasta dorește să depună plângere penală împotriva soțului pentru agresiune și alte violențe aplicate asupra ei cât și asupra copiilor.
Aceasta va face și o cerere către Primăria Municipiului Călărași în speranța că va primi o locuință socială unde își poate trăi viața în liniște alături de cei 5 copii.

Într-un final, mama împreună cu cei 5 copii s-au dus la fratele acesteia, care locuiește la doar câteva case distanță de căminul conjugal.

Noi vom urmări evoluția acestui caz și vă vom ține la curent cu ceea ce se va întâmpla cu această situație!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole