Connect with us

Breaking News

VIDEO. Cinci copii și mama lor au fugit de acasă de frica tatălui…

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1448673755223479/

O femeie și cinci copii de vârste diferite, de la 8 luni, până la 10 ani au fost găsiți seara trecută pe una dintre băncile din Parcul Dumbravă. Copiii încercau să doarmă, iar mama căuta ceva prin apropierea băncuței. Aceștia fugiseră de acasă din cauza scandalurilor des create de tatăl acestora. Violența este la ordinea zilei între soții Ţigău.

Reporterul Călărași News a stat de vorbă cu mama copiilor:

“Sunt aici de la ora trei și ceva (nr.15:00), am fugit de acasă din cauza soțului care m-a amenințat că mă omoară, pe mine și pe copiii mei. Nu ştiu ce mai fac! De luni de zile trăiesc doar în scandal acasă… Îmi este frică să mai merg înapoi. Mai am o fată de 18 ani care e prin Germania… O altă fată de 16 ani care a fugit de frica tatălui, a fost amenințată că va fi violată.
Reporterul ziarului Călăraşi News aflat la fața locului a solicitat sprijinul autorităților locale.
La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Poliției Locale ce au confirmat solicitarea noastră. Polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin la mai multe instituții specializate în astfel de probleme. Polițiștii au stat de vorbă cu mama și micuții, timp în care am fost să cumpărăm ceva de mâncare pentru acestia.

Datorită orei destul de înaintate (21:54) procedurile prin care se putea face o cazare în regim de urgență într-un centru specializat în astfel de situații era destul de complexă, motiv pentru care, s-a recurs la cazarea mamei și a copilului la una dintre rudele acesteia.
Mama ne-a declarat, de față cu polițiștii locali că va face toate demersurile legale asupra situației în cauză. Aceasta dorește să depună plângere penală împotriva soțului pentru agresiune și alte violențe aplicate asupra ei cât și asupra copiilor.
Aceasta va face și o cerere către Primăria Municipiului Călărași în speranța că va primi o locuință socială unde își poate trăi viața în liniște alături de cei 5 copii.

Într-un final, mama împreună cu cei 5 copii s-au dus la fratele acesteia, care locuiește la doar câteva case distanță de căminul conjugal.

Noi vom urmări evoluția acestui caz și vă vom ține la curent cu ceea ce se va întâmpla cu această situație!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.