Connect with us

Breaking News

VIDEO | Călărășean hărțuit de fosta iubită, medic legist rezident, cu selfie-uri printre cadavre

Published

on

O poveste de iubire s-a transformat rapid într-un film de groază pentru un bărbat din Călărași care spune că fosta iubită, medic rezident în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Constanța, l-ar fi hărțuit și amenințat pe acesta trimițându-i fotografii cu cadavre pe masa de autopsie, spunându-i că și el va ajunge acolo.

Totul a început în urmă cu aproximativ doi ani de zile. Marius și Adriana s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar începutul relației părea promițător. Ambii erau divorțați și sperau să-și găsească liniștea împreună. La câteva luni de relație, cei doi s-au certat.

Pentru că reproșurile de infidelitate nu erau suficiente, femeia a început să-l hărțuiască, spune Marius, fostul iubit al femeii.

Într-una dintre certuri, Adriana i-a trimis lui Marius mai multe fotografii în care trupurile fără suflare ale unor persoane erau așezate pe jos, în laboratorul de medicină legală, iar aceasta i-a spus, mai în glumă mai în serios:

“Așa i-aș face și lui aia și tu să te uiți”

“E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu” – este doar unul dintre mesajele pe care fosta iubită i l-a trimis lui Marius într-una dintre discuțiile purtate pe Whatsapp. Bărbatul a sesizat Colegiul Medicilor, dar și Poliția. Acum, polițiștii trebuie să facă lumină.

Echipa Canal SUD a încercat să obțină o reacție din partea tinerei despre care fostul iubit spune că l-ar hărțui, însă fără succes. 

Breaking News

[VIDEO] Zeci de șoferi blocați pe Autostrada Soarelui din cauza nămeților

Published

on

Codul roșu de viscol și ninsori a provocat haos pe aproape toate șoselele din România. Pe Autostrada Soarelui, care leagă București de Constanța, zăpada a blocat întreaga circulație. Zeci de șoferi au rămas împotmoliți în nămeți.

Mai multe persoane au rămas blocate pe Autostrada A2, după ninsorile abundente din această dimineață. A2 a fost închisă din cauza codului roșu de viscol, care a fost prelungit până la ora 16:00 în Constanța.

Traficul, reluat după câteva ore

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată parțial pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 64 – 35, pe sensul de mers către București.

Continue Reading

Breaking News

Situația actualizată, ora 16:00 | Drumuri blocate, școli închise și localități fără curent

Published

on

La ora 16:00, județul Călărași se confruntă cu o situație tensionată ca urmare a codului portocaliu și roșu de viscol. Drumurile naționale și județene sunt afectate. 

Drumurile naționale DN 3, DN 3A și DN31 au fost redeschise parțial, însă DN 3B și DN 21 rămân în continuare închise. A2 este practicabilă doar pe calea 2 între Drajna și București, iar calea 1 este deschisă doar de la București la Fundulea.

Situația în școli: Toate unitățile de învățământ din județ au fost închise pentru ziua de 27 noiembrie, având în vedere condițiile meteorologice severe.

Pompierii militari călărășeni au mobilizat: 37 de autospeciale și 220 de cadre intervin pentru a face față situației. Până la ora 14:00, intervențiile au inclus evacuarea apei din 10 locații afectate de inundații și degajarea a 168 de arbori căzuți în diverse localități, provocând daune materiale, inclusiv la 23 de autoturisme.

Infrastructura de gaze și alimentarea cu energie electrică sunt, de asemenea, afectate semnificativ. Distrigaz raportează lipsuri minime, dar 50 de localități, cu aproximativ 70.000 de consumatori, întâmpină probleme la alimentarea cu energie electrică. Peste 275 de linii de medie tensiune sunt afectate, iar echipele lucrează pentru remedierea avariilor.

În paralel, A2 se confruntă cu probleme, având aproximativ 63 de autovehicule blocate, cu aproximativ 180 de persoane în această situație. Autoritățile locale și regionale, inclusiv ISU, IPJ, IJJ și SDN, sunt implicate activ în operațiuni pentru deblocarea acestora, folosind 14 utilaje.

Pe toate DN-urile și DJ-urile se acționează cu utilaje de deszăpezire – 16 utilaje pe DN și 35 pe DJ – pentru a asigura accesul și siguranța traficului. Situația este în dinamică, iar autoritățile rămân mobilizate.

Municipiul Călărași

Continue Reading

Breaking News

Descinderi în Călărași. O rețea complexă de proxenetism și camătă a fost destructurată

Published

on

O amplă operațiune a polițiștilor din mai multe județe a avut loc joi, 23 noiembrie, în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei rețele specializate în proxenetism, trafic de persoane și camătă. Ancheta vizează zeci de persoane și au fost efectuate 16 percheziții în București, Călărași, Ilfov și Ialomița.

Din probele administrate a rezultat că, în perioada 2021 – noiembrie 2023, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat ar fi recrutat două persoane vătămate majore, prin utilizarea metodei de inducere în eroare (loverboy) pe care, ulterior, prin utilizarea de violențe fizice și psihice, le-ar fi determinat să practice prostituția, în folosul său.


De asemenea, alte două persoane în cauză, pe parcursul anului 2023, ar fi obținut de la mai multe femei, care ar fi practicat prostituția, foloase patrimoniale.

În perioada 2020 – noiembrie 2023, o femeie, cu sprijinul altor doi bărbați (din care unul fiind membru de familie) ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, prin punerea la dispoziție a unei locații în municipiul București, postarea de anunțuri pe site-urile de profil, asigurarea pazei și a altor servicii, obținând astfel foloase patrimoniale, în procent de 50% din câștigurile realizate din practicarea prostituției.


Cu privire la alți trei bărbați, s-a reținut că, în perioada 2022 – 2023, ar fi dat bani cu dobândă, ca îndeletnicire, fără a deține autorizație în acest scop, persoanelor care ar fi fost implicate în activitatea de înlesnire a prostituției.

Audierile se vor desfășura la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași.

Continue Reading

Cele mai vizualizate