Știri

VIDEO. Bazar modern pentru călărășeni până în 2022

Published

on

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași: Lucrările de modernizare a Bazarului Big avansează şi după estimările noastre până la 1 februarie 2022 va fi dat în folosinţă. Din păcate, din cauza „exploziei” preţurilor materialelor de construcţii am fost nevoiţi să renegociem termenii contractului rezultând o întârziere în ceea ce priveşte finalizarea proiectului, de aproape o lună şi jumătate.
Am găsit soluţiile atât cele tehnice cât şi financiare pentru terminarea obiectivului care va cuprinde nu mai puţin de 87 de spaţii comerciale, desfăşurate pe o suprafaţă de 1.550 mp.

Primăria Călărași a renegociat termenii contractului, pentru că prețurile materialelor de construcții au crescut. Astfel, a rezultat o întârziere, în ceea ce priveşte finalizarea proiectului, de aproape o lună şi jumătate.

 

“Suntem în grafic. O să fie o decalare de termen, pentru că am avut o diferență de prețuri, a trebuit să renegociem contractul, dar am găsit soluțiile. Înaintăm lucrările. Eu sper ca cel târziu până la 1 februarie 2022 să fie gata (n.r. bazarul) și să îl dăm în folosință”, a declarat, pe o rețea de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Bazarul Big ar fi trebui să fie finalizat până la începutul lunii octombrie a anului curent.

Investiţia era estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi.

În acest moment, comercianţii îşi desfăşoară activitatea într-un bazar temporar, care este amplasat în vecinătatea vechiului bazar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version