Connect with us

Breaking News

VIDEO! Asfaltarea bălților de apă din municipiul Călărași – video-ul a devenit viral!

Published

on

Se pare că noile tehnologii de executare a asfaltărilor din Călărași au depășit orice așteptare, atât din partea administrației publice, cât și din partea cetățenilor care cer de luni de zile asfaltarea anumitor porțiuni de străzi din municipiul Călărași. 

În filmulețul de mai jos se poate vedea clar, faptul că muncitorii execută lucrările cu mare spor și implicare! Filmulețul de mai jos a devenit viral la scurt timp de la publicarea acestuia pe rețelele sociale…

Dumneavoastră ce parere aveți despre acest incident?!

Reprezentanții Primăriei Municipiului Călărași au oferit un punct de vedere pentru presă locală, dar până în acest moment nu au emis un comunicat de presă oficial pentru acest incident.

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1541352755955578/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole