in

VIDEO. Minoră de 13 ani din Ciocănești, fugită de acasă, găsită de polițiști în Călărași

O fată de 13 ani și jumătate din localitatea Ciocănești, dată dispărută în data de 14.03.2020 ce a lipsit mai bine de o săptămână de acasă, a fost găsită în această după-amiază de poliţişti în municipiul Călărași. Bunica fetei o bănuiește pe prietena fetei, o altă tânără, tot din sat, care ar fi îndemnat-o pe Angelica să fugă de acasă.

Polițiștii postului de Poliție Ciocănești au fost sesizați la jumătatea acestei luni de bunica fetei, cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de vineri, 13 martie, nepoata sa,  Ștefan Maria Angelica, în vârstă de 13 ani și jumătate, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

BUNICA  MINOREI ȘI BĂNUIELILE NECURATE

Tanti Ana, bunica minorei a declarat la poliție dispariția fetei, i-a fost luată o declarație, s-au cerut semnalmentele și o fotografie recentă de-a fetei. Din datele pe care le avem la acest moment, minora are un precent privind tentitivele de fugă de acasă alături de alte persoane. De fiecare dată a fost adusă la domiciliu de autorități sau oamenii care cunosc familia copilei.

GASITĂ ÎN CĂLĂRAȘI, FUGITĂ DIN NOU PE SEARĂ

Bunica copilei spune că a găsit-o pe copilă la doar o zi de la dispriție, însă a reușit să se facă pierdută în aceeași zi. Tanti Ana a fost sunată de Mioara, o fată de-a ei care muncește în Călărași și ar fi anunțat-o că a găsit-o pe Angelica. Conform informațiilor relatate de bunică, minora a fost pusă să dea o declarație privind situația și să precizeze că nu mai repetă isprava. Pe seara, copila de nici 14 ani a fugit, din nou, de acasă.  Bunica fetei a venit seara acasă de la muncă și nu a mai găsit-o pe copilă.

Mama Angelicăi s-a imbolnăvit în Spania de o boală necruțătoare pe când copila avea doar câteva luni de viață. Tatăl de-al doilea al fetei este în Constanța, însă nu s-a interesat de soarta fiicei fostei soții decetate. Ar fi aflat de dispariție de la o rudă.

GEORGIANA O ÎNVAȚĂ LA PROSTII PE ANGELIGA 

Bunica spune că Angelica umbla cu Georgiana, o altă tânără din sat, puțin mai mare la ani, dar care știe destule. Femeia spune că această fată din sat e cunoscută pentru ce face.

Umblă cu bătrâni și face tot felul de prostii.” – spune bunica fetei fugite de acasă

O iubește ca pe propriul copil. A crescut-o cu mână de părinte și cântece fredonate pe pernă în timp ce era legănată pe picioare. Bunica nu-și amintește exact data când s-a născut nepoata în vârstă de doar 13 ani și jumătate, dar își dorește un sigur lucru. Să vină acasă! Este mesajul disperat al bunicii care nu mai poate pune capul pe pernă noaptea din cauza nepoatei care a fugit de acasă, îndemnată, cel mai probababil, de o altă prietenă de-a fetei minore.

PRIMARUL COMUNEI CUNOAȘTE FAMILIA

Întrebat despre situație, Petre Pavel, primarul localității Ciocănești ne spune că știe despre această situație și ține legătura permanenta cu șeful de post pentru a ajuta la găsirea copilei. Primarul are infformații că dispăruta s-ar afla prin Călărași. Ne spune că mama copilei a murit, iar Angelica a rămas în grija bunicii.

“Bunica a venit să ne spună că Angelica este neascultătoare și că face probleme. În ultima vreme copila o luase pe calea cea bună – mergea la școală, era ascultătoare și cuminte.” – spune primarul Pavel Petre pentru calarasipress.ro

POLIȚIA S-A MOBILIZAT DUPĂ INTERVENȚIA PRESEI

Fata a fost găsită astăzi, 24 martie, în municipiul Călărași, după ce redacția noastră a contactat reprezentatul mass-media din carul IPJ Călărași pentru a întreba de ce nu sunt publicate informații pe site-ul Poliției Române cu privire la dispariția acesteia. Poliția din Călărași nu a anunțat public dispariția minorei. Pe site-ul Poliței Române nu au fost încărcate informații despre copila declarată fugită de acasă.

Abia astăzi, în ziua în care a fost găsită au fost publicate și informații despre copila de 13 ani care a fugit de acasă pe data de 13 martie.

DISPĂRUTĂ DE ACASĂ, PREZENTĂ PE TIK-TOK

Tânăra dispărută la data de 13.03.2020 din Ciocănești apare, suprinzător, în diferite clipuri video pe celeilaltă fetă, Georgianam, le publicată pe celebra aplicație Tik-Tok. 

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 25.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 75.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Consiliul Județean Călărași alocă 100.000 lei pentru IJJ, IPJ ȘI ISU în scopul luării măsurilor de protecţie împotriva infectării cu virusul COVID- 19

Senatorul Roxana Pațurcă expune strategia propusă de PSD pentru creșterea eficienței în combaterea COVID-19