in

VIDEO. Accident rutier pe str. Flacăra în municipiul Călărași, o persoană încarcerată

 (27.12.2018/19.30)

Accident rutier, 2 autoturisme cu 2 persoane, dintre care o victima rănită ușor, in Mun. Calarasi, str. Flacara. ISUJ CALARASI


În urmă cu puțin timp, pe str. Flacăra din municipiul Călărași a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentu s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care o victimă rănită ușor. Cauza care a dus la producerea accidentului se pară că ar fi neacordarea de prioritate.

La fața locului au sosit pompierii militari din cadrul I.S.U. Călărași cu o autospecială de intervenție, o ambulanță și echipaje de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași. Din declarațiile martorilor aflăm că unul dintre conducătorii auto ar fi refuzat să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Călărași pentru îngrijiri medicale, dar au fost la prelevarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii prezenți la fața locului desfășoară verificări pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul rutier din acestă seară.


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 200 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține ordinea publică, au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 27 de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.  

În perioada 21 – 26 decembrie a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, au intervenit la 217 evenimente, dintre care 200 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 46 de infracțiuni, 11 persoane fiind surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Poliția Română va continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care pot afecta liniștea comunității, pentru ca oamenii să se poată bucura în siguranță de sărbătorile de iarnă.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primăria Municipiului Călărași a depus 3 proiecte cu finanțare europeană

Călărași: Scandal pentru afacerea Hap-Hap – Amenințări și datorii