in

VIDEO. Accident grav: Un tânăr ce conducea un BMW și-a pierdut viața sub un camion care întorcea pe drum în condiții de ceață densă

Accident mortal în această seară în satul Rasa (DN31) din comuna Grădiștea. Șoferul unui BMW E46 ( CL-98-AXA – Mari Vasilescu)  și-a pierdut viața, după ce a lovit din plin un camion care efectua manevre de întoarcere pe drumul național din localitate. Tânărul era singur în mașină. Vizibilitatea este foarte redusă din cauza ceții, fiind instalat CODUL GALBEN DE CEAȚĂ- vizibiulitatea fiind de sub 50 metri în intervalul 17.00 – 23.00 – 15.01.2020. Tânărul ar fi murit pe loc, conform martorilor de la fața locului.

Un alt tânăr care a văzut autoturismul spune că nu ar fi avut viteza, problema fiind a șoferului de pe camion, care efectua întoarcerea fără a avea puse în funcțiune luminile de avertizare.

La fața locului au sosit polițiștii, echipaje de prim ajutor și pompieri. Cadrele medicale au putut doar să constate decesul tânărului prins între fiarele autoturismului. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate felul în care s-a petrecut accidentul și cine se face vinovat.

 

RECOMANDĂRI PE TIMP DE CEAȚĂ DENSĂ

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-7 points
Upvote Downvote

Total votes: 17

Upvotes: 5

Upvotes percentage: 29.411765%

Downvotes: 12

Downvotes percentage: 70.588235%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Apelurile la 112, de pe telefoanele cu sistem de operare Android, vor putea fi localizate cu ajutorul tehnologiei AML

PSD/ Iulian Iacomi: “Asistăm, din păcate, la punerea în practică a unui întreg scenariu de manipulare politică”