in

VIDEO. Accident grav pe DN21, un pieton a fost lovit mortal de un taximetrist

Accident grav în această seară pe DN21, în dreptul localității Radu Negru, unde un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de un taximetrist care circula pe direcția Călărași – Drajna. 

Din primele date a reieșit că, în timp ce un taximetrist, de aproximativ 60 de ani, din Călărași, conducea un autoturism pe DN21, în localitatea Radu Negru, a surprins și accidentat un bărbat de aproximativ 50 de ani, care circula pe marginea drumului național fără a fi vizibil pentru conducătorii auto.

Bărbatul, cioban la o stână din zonă, avea asupra sa mai multe bunuri, însă documentele de identificare nu au fost găsite asupra sa, identitatea acestuia fiind încă necunoscută.

Conducătorul auto a anunțat prin sistemul 112 incidentul, la fața locului a sosit un echipaj de Ambulantă care a mai putut doar să constate decesul victimei. Poliția rutieră a procedat la testarea taximetristului și verificarea documentelor, rezultatul testării fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

2.4 5 votes
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Senatorul PNL Ciprian Pandea: Împărțirea asta pe care ei au făcut-o din fondul de 6% nu a fost deloc echitabilă

VIDEO. Dispensarul uman din Roseți, o prioritate pentru primarul Rîjnoveanu