in ,

Viceprimarul Viorel Ivanciu ne explică cum s-a acționat în Călărași, în perioada de viscol

  • Pe data de 30 ianuarie, înainte de Ședința Consiliului Local, i-am făcut o vizita viceprimarul Viorel Ivanciu. Inițial, am discutat despre sportul călărășean care se află într-o oarecare dificultate, apoi am început să discutăm despre problemele administrative, abordând un subiect foarte dorit de cititorii publicației noastre, felul în care s-a acționat în Călărași, în perioada de viscol. Acesta a ținut să sublinieze încă de la începutul discuției, faptul că nu el este cel desemnat să intervină în asemenea situații, dar ne poate oferii cu mare drag informațiile ce ne interesează.
  • – De ce se închideau drumurile atunci când afară era un strat de zăpadă de 3-4 cm?
  • “Pentru că cei ce se ocupă de deszăpezirea drumurilor preferau să evite ca mașinile să rămână înzăpezite pe drumuri și atunci, au prefera să închidă drumurile, au preferat să evite o situație de acest fel, să nu se complice și mai mult lucrurile.”
  • – Acum, după terminarea viscolului, cum se intervine în deszăpezirea străzilor?
    “În momentul de față se intervine la decongestionarea intersecției din zona spitalului. Mai avem o mică problemă cu zăpadă de pe str. București, este foarte murdară, mai ales pe partea dreaptă a carosabilului, probabil din cauza materialului antiderapant ce s-a împrăștiat pe drum. Va trebui să o luăm de acolo.”
  • De ce nu se scoate zăpadă de pe străzile Călărașiului?
    “Ne-ar costa enorm de mult să facem această operațiune și am preferat să eliberăm intersecțiile orașului”

După cum ne-a declarat și Viorel Ivanciu și putem observa și noi cetățenii: ” În Călărași se lucrează la deszăpezirea străzilor, a zonelor importante.”

Voi ce părere aveți despre felul în care s-a acționat la deszăpezirea Călărașiului?

Cătălin Cojocaru

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Violențe în Roseți

Călărășenii au ieșit să protesteze