in

Vasile Iliuță aniversează primul an de la câștigarea mandatului

Președintele Consiliului Județean Călărași marchează printr-o postare Facebook primul an de la câștigarea actualului mandat alături de echipa Partidului Social Democrat. Edilul își exprimă recunoștința față de cetățenii care l-au ales prin vot și susține că în ciuda piedicilor întâlnite de-a lungul timpului, echipa PSD a reușit să continue programul de dezvoltare al județului Călărași și să aducă la bun sfârșit câteva proiecte importante pentru comunitate.

Întreaga declarație aici:

Au trecut 12 luni de când eu și echipa PSD CĂLĂRAȘI am primit votul dumneavoastră. Un vot care a reprezentat așteptări, proiecte, susținere, zbatere și multă muncă. Am marea mulțumire că am reușit să obțin, încă o dată, încrederea dumneavoastră.

Vă sunt recunoscător și vă asigur că veți avea permanent sprijinul meu, atât din scaunul de președinte al Consiliului Județean Călărași, cât și din funcția de președinte PSD Călărași.

Nu vă ascund faptul că am întâlnit și neîncredere, neimplicare, scepticism profund dăunător acțiunilor administrative. Cu toate astea, am reușit să ne continuăm programul de dezvoltare al județului Călărași și să ducem la bun sfârșit câteva proiecte importante pentru comunitate.

Pentru mine rămâneți aceiași #parteneri importanți ai unui act administrativ eficient de care să se poată bucura generația viitoare.

Continuăm!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul primarului Marius Dulce la un an de la alegeri

Deputatul Constantin Bîrcă, mesaj de Ziua internaţională a persoanelor vârstnice