Connect with us

Breaking News

Vasile Iliuță aniversează primul an de la câștigarea mandatului

Published

on

Președintele Consiliului Județean Călărași marchează printr-o postare Facebook primul an de la câștigarea actualului mandat alături de echipa Partidului Social Democrat. Edilul își exprimă recunoștința față de cetățenii care l-au ales prin vot și susține că în ciuda piedicilor întâlnite de-a lungul timpului, echipa PSD a reușit să continue programul de dezvoltare al județului Călărași și să aducă la bun sfârșit câteva proiecte importante pentru comunitate.

Întreaga declarație aici:

Au trecut 12 luni de când eu și echipa PSD CĂLĂRAȘI am primit votul dumneavoastră. Un vot care a reprezentat așteptări, proiecte, susținere, zbatere și multă muncă. Am marea mulțumire că am reușit să obțin, încă o dată, încrederea dumneavoastră.

Vă sunt recunoscător și vă asigur că veți avea permanent sprijinul meu, atât din scaunul de președinte al Consiliului Județean Călărași, cât și din funcția de președinte PSD Călărași.

Nu vă ascund faptul că am întâlnit și neîncredere, neimplicare, scepticism profund dăunător acțiunilor administrative. Cu toate astea, am reușit să ne continuăm programul de dezvoltare al județului Călărași și să ducem la bun sfârșit câteva proiecte importante pentru comunitate.

Pentru mine rămâneți aceiași #parteneri importanți ai unui act administrativ eficient de care să se poată bucura generația viitoare.

Continuăm!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

Polițiștii călărășeni depistează în trafic șoferi drogați și băuți

Published

on

Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic. 

La data de 07 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada Variantă Nord, din municipiul Călărași, județul Călărași, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, în timp ce conducea autovehiculul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,08 mg/l alcool în aerul expirat.

Întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la THC și BAR.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

De asemenea, la data de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Locomotivei, din municipiul Călărași, județul Călărași,un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași.

Întrucât acesta manifesta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cocaină.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Continue Reading

Breaking News

Accident rutier în Lehliu Gară, 6 persoane implicate. Trafic restricționat

Published

on

Accident rutier, 6 persoane implicate, dintre care o victimă neîncarcerată, petrecut în urmă cu puțin timp în Lehliu Gară, județul Călărași, anunță ISU Călărași.

 

 

Continue Reading

Breaking News

Ultimă oră! Patru primari importanți din Călărași schimbă tabăra politică

Published

on

Noi mișcări de trupe în rândurile primarilor din județul Călărași! Potrivit unei surse de presă, patru primari cu ștate vechi pleacă din tabăra liberalilor și fac pasul către echipa social-democraților condusă de Vasile Iliuță.

Detalii pe canalsud.ro

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro