in

Vasile Iliuță a participat, alături de primarii județului, la ședința autorităților locale de consultare publică a Programului naţional de investiţii “Anghel Saligny”,

Vasile Iliuță, președintele CJC Călărași a participat, alături de primarii județului Călărași, la ședința autorităților locale de#consultarepublică a Programului naţional de investiţii “Anghel Saligny”
Vasile Iliuță: Particip, la această oră, la ședința autorităților locale de #consultarepublică a Programului naţional de investiţii “Anghel Saligny”, un program care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim 6 ani.
Informațiile necesare programului ne sunt aduse la cunoștință de Mircea Abrudean – secretarul general adjunct al Guvernului.
Am alături vicepreședinții Consiliului Județean Călărași și #echipa de primari a județului interesați de ceea ce va însemna asfaltare de drumuri, canalizare şi apă, reabilitarea dispensarelor de la sate sau modernizarea căminelor culturale.
Îmi doresc ca toate programele, cu finanțare guvernamentală sau cu bani europeni, să fie accesibile pentru toate localitățile județului, unele dintre ele nedezvoltate la nivelul anului 2021.
Dezvoltarea Călărașiului nu are culoare politică de aceea am răspuns invitației senatorului Ciprian Pandea și am convingerea că împreună putem moderniza fiecare colț al județului.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă ordinară, luni, 30 august

Zona Navrom va beneficia de lucrări pentru regenerarea spaţiului urban