Connect with us

Politică

Valter Dragnea candidează, din partea PSD, la Primăria Comunei Alexandru Odobescu. De ce a decis afaceristul să intre în administrație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Într-o conferință de presă organizată astăzi, Organizația Județeană PSD Călărași și-a prezentat candidații la primăriile din șase localități ale județului nostru. Printre aceștia, se numără Valter Dragnea, care va reprezenta partidul în cadrul alegerilor, de pe 9 iunie 2024, pentru Primăria Comunei Alexandru Odobescu.

Deși nu are experiență în politică, acesta a fost ales de către conducerea PSD să candideze la Primăria Comunei Alexandru Odobescu pentru că este un reputat afacerist, iar unul dintre obiectivele organizației a fost, tocmai, să aducă antreprenori în sfera politică, întrucât, în viziunea lui Vasile Iliuță, ar ști mai bine cum să gestioneze problemele apărute.

„Ne-am gândit foarte bine cum să găsim noi oameni de afaceri să-i aducem în politică. N-a fost simplu, a trebuit să-i conving că și eu sunt unul din oamenii de afaceri care am ales să fac politică”, a argumentat președintele Partidului Social Democrat, Vasile Iliuță.

Valter Dragnea intră în competiție cu un primar cu o vastă experiență, însă acest lucru nu îl dă înapoi. Acesta își dorește să se implice, activ, în problemele localnicilor și să rezolve toate problemele de care actuala administrație nu s-a preocupat îndeajuns.

Candidatul își propune să realizeze aceste lucruri cu ajutorul experienței acumulate pe parcursul carierei lui  prospere în domeniul afacerilor. De asemenea, el își dorește ca acțiunile pe care le va întreprinde, în calitate de primar, să vină, exclusiv, în folosul consătenilor lui.

Advertisement

„Sunt născut în comuna Alexandru Odobescu, tatăl a patru copii, și am dorit să intru în administrație pentru că sunt multe nereguli, multe probleme, multe greșeli care nu au fost pe placul cetățenilor și doresc ca, prin aportul meu, pe care pot să-l aduc pentru ei. În afacerea pe care o am și succesul pe care l-am avut, consider că și în administrație pot să duc la bun sfârșit lucrurile pe care oamenii nu le-au dus până în momentul de față”, a declarat Valter Dragnea, în cadrul conferinței de presă.

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate