in

Valiza directorului CSM Căralăși Dumitru Chirilă a luat foc. Scandalul dintre CSM și CJ continuă. Drăgulin este la inima lui Chirilă

Directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă, a organizat o conferință de presă la sediul Hotelului Sportiv Călărași, unde a discutat mai multe subiecte: rezultate campionilor, investiții, merite și, cel mai important punct: schimbarea lui din funcție. Conferința a început bine, cu invective adresate persoanelor din CJ Călărași, care sunt acuzate de actualul director al CSM că au dus clubul într-o direcție nefavorabilă, că au interese ascunse, etc.

Cel mai vizat om din C.J. a fost Eduard Grama, directorul direcției de dezvoltare.  Dumitru Chirilă a ținut să mulțumească în cadrul conferinței primarului Drăgulin pentru remarcabila contribuție pe care a adus-o clubului, neglijând astfel contribuția pe care, cel mai probabil au avut-o și alte instituții care au sprijinit și finanțat clubul. Spre exemplu: CJ Călărași ar fi  finanțat CSM în ultimii 5 ani cu peste 1,5 milioane euro. Ministerul Sportului nu a fost pomenit ca fiind finanțator, ca si când nu ar fi existat.

Conferința de presă organizată de directorul Chirilă a fost întrerupta de un telefon ce nu a putut fi refuzat. Suna primarul Drăgulin, iar apelul părea a fi important. Răspunzând la telefon aproape instant, Chirilă i-a adus alt set de mulțumiri publice, în direct prin telefon, primarului.

S-a spus doar că Primăria ar urma să aloce, nu se știe de unde vreo 2,2 miliarde de lei, necesari platei salariilor. Presa prezentă a pus mai multe întrebări, iar răspunsurile au fost confuze, evazive, puțin pe lângă subiect. S-a ocolit a se răspunde cum s-a decontat cazarea la Hotel Sport a unor sportivi de la secția de atletism care ar fi fost cazați fictiv.

PERFORMANȚELE SPORTIVILOR, EVIDENȚIATE DE DIRECTOR

Chirilă a vorbit despre performanțele uluitoare obținute de  sportivii canotori, fără a menționa alte activități sportive. A recunoscut că baza de canotaj se află într-o stare deplorabilă, este inundată anual și nu a putut face vreo investiție acolo, deși CJ vrea să o demoleze și să o reloce pentru a construi portul turistic de agrement. Chirilă vrea ca înainte de relocare să vadă noua construcție a bazei de canotaj, chiar dacă în prezent nu are unde să își desfășoare activitatea.

Directorul clubului CSM Călărași, Dumitru Chirilă a relatat jurniliștilor că a discutat cu președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, iar acesta ar fi folosit un limbaj licențios în convorbirea telefonică, asta după ce directorul CSM ar fi interzis accesul pe stadionul sintetic al cetățenilor ce veneau să-și petreacă timpul liber.

Proprietățile din stadionul “Ion Comșa” sunt, de fapt,  mărul discordiei dintre CJ și CSM iar pentru aceasta s-a pronunțat și Curtea de Conturi. S-au dat unele explicații dubioase privind unde se regăsesc banii în patrimoniu, care au trezit interesul și produs replica unor jurnaliști.

SE CER DEMISII

Directorul CSM Călărași a cerut în cadrul confenței demisia directorului direcției de dezvoltare din CJ Călărași, Eduard Grama, acuzându-l de incompetență și lipsă de pregătire. A exemmplificat lipsa de pregătire prin rezultatele echipei de fotbal, echipă care a retrogradat în liga a 2-a.

DUMITRU CHIRILĂ MERITĂ MAI MULT. URMEAZĂ O PROMOVARE PE MĂSURĂ

Prin felul în care a demonstrat profesionalism în perioada ocupării funcției de director al CSM aș putea spune că acesta merită mai mult! Trebuie să fie promovat după merite! Actualul director Chirilă l-ar vedea pe antrenorul Bănățeanu un bun manager al clubuluii sportiv.

În sala de ședințe a venit și un domn recomandat ca fiind de la minister după care aflăm că ar fi un reprezentant al sindicatului. Acesta nu a putut răspunde întrebărilor presei, nefiind informat…

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ziua Copilului a fost sărbătorită și în localitatea Gălbinași

Călărași: Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii