in

Valentin Barbu, noul prefect al județului Călărași a depus jurământul de învestire alături de noii subprefecți

Județul Călărași are un nou prefect! Valentin Barbu a fost nominalizat de conducerea PNL Călărași pentru a ocupa funcția de prefect al județului Călărași, inlocuindu-l pe Marian Stoica, general în rezervă, numit prefect anul trecut pe 6 ianuarie 2020. 

Joi, 4 martie, începând cu ora 13:30, în sala de ședințe a Prefecturii Călărași, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu și subprefecții Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan.

Valentin Barbu a fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în perioada 2016-2020. Dumitru Nicolae și-a păstrat funcția de subprefect, iar Ștefan Georgică a ocupat o funcție de conducere în cadrul ANAF Călărași.

Senatorul PNL Ciprian Pandea a participat la învestirea noilor demnitari.  Pandea este convins că Guvernul României va fi reprezentat cu cinste și demnitate la nivel județean.

„Mult succes noii echipe și mulțumiri, în numele tuturor călărășenilor, pentru întreaga activitate, fostului prefect Marian Stoica și fostului subprefect Ion Stan”, a declarat senatorul Ciprian Pandea.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pisică salvată de pompierii călărășeni dintr-o fântână adâncă de 20 de metri

Iată care sunt atribuțiile polițiștilor din cadrul Poliției pentru Protecția Animalelor