in

Valentin Barbu lasa fără salarii 800 de angajați ai DGASPC

Gheorghe Drăgănică, directorul Direcției generală de asistență socială și protecția copilului Călărași ACUZĂ actuala conducere a Consiliului Județean Călărași, în speță Valentin Barbu, de neimplicare în demersurile legale privind alocarea de fonduri către cei 800 de angajați care își așteaptă maine salariile.

“Asistăm la o situatie fara precedent. De acum 3 saptamani l-am informat pe Barbu ca nu avem bani pentru plata salariilor, solicitandu-i convocare a unei sedinte de consiliu in care sa se discute rectificarea prin care să putem plăti salariile.
Nu am primit nimic nici la această oră.
De frica pierderii funcției, Barbu Valentin lasa 800 de oameni fara salarii, acum în prag de începerea anului școlar.ACUZ public actuala conducere a Consiliului Județean Călărași de politizare a tot ceea ce înseamnă asistentă socială.”

BARBU refuză să intre în legalitate la Consiliul Județean Călărași

Având în vedere situația creată, în urma emiterii Ordinului Prefectului nr. 240/31.07.2020, s-au creat disfuncționalițăți majore în funcționarea instituției Consiliului Județean Călărași, motiv pentru care consilierii județeni de bună credință din mai multe partide politice au hotărât, în baza Legii nr. 215 a administrației publice locale, republicată, convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Călărași, în data de 12 septembrie 2020, ora 12:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, cu respectarea prevederilor privind prevenirea și combaterea COVID-19, având următoarea ordine de zi:

1. Propunere convocare a Consiliului Județean Călărași în ședință ordinară în data de 16 septembrie 2020, cu următoarea ordine de zi:
– Completarea numărului de consilieri județeni, ca urmare a pierderii mandatului acestora de aleși locali;
– Alegerea Președintelui Consiliului Județean Călărași;
– Rectificarea bugetului Consiliului Județean Călărași

PSD CĂLĂRAȘI solicită intrarea în legalitate a conducerii Consiliului Județean Călărași și acordarea salariilor celor 800 de angajați ai DGASPC.
Valentin Barbu, la această dată, deține doar funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, nu cea de președinte așa cum și-o arogă.

Comandat de Partidul Social Democrat- Filiala Călărași executat de S.C. CĂLĂRAȘI HEXEL PRESS SRL CMF:21200019

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. O femeie a fost lovită mortal de o maşină, pe DN 31, în localitatea Grădiștea. Șoferul a fost prins câteva ore mai tarziu

VIDEO. Reacția directorui DGASPC Călărași, Gheorghe Drăgănică, privind situația celor 800 de salariați