in

V. Iliuță și E. Grama vor începe lucrările de realizare a intrării în municipiul Călărași, zona Siderca

De luni, 1 iulie 2019 încep lucrările de execuţie la DJ 306 A (drum din incinta Siderca), lucrări care vizează printre altele şi lărgirea carosabilului pe 4 benzi.

Lucrurile bune se fac în echipă și de modul de realizare a proiectelor depinde trăinicia lor. Vreau să fac ceva ca președinte al Consiliului județean, pentru oameni, să las ceva în urma mea, care să fie folositor oamenilor care au avut încredere în mine, în echipa mea – spunea Vasile Iliuță în urmă ce ceva timp. A inaugurat după aceea mai multe drumuri județene asfaltate care fac legătura cu Vâlcelele- Vlad Țepeș, apoi la Gurbănești, Dragoș vodă- Socoalele. Lucrurile bune merg înainte. De luni, încep lucrările de execuţie la DJ 306 A (drum din incinta Siderca), lucrări care vizează printre altele şi lărgirea carosabilului pe 4 benzi. Concret, constructorul, SC Drumuri şi Poduri SA va aplica îmbrăcăminţi bituminoase uşoare, termenul de finalizare fiind estimat la circa 3 luni.

Ambiția noastră s-a îndreptat de mult către modernizarea drumurilor de acces în municipiu – spune Eduard Grama. Ne-am lovit de ambiția Primăriei Călărași care ar fi dorit să realizeze reabilitarea acestora, dar nu avea nici voința și nici puțință financiară de a face ceva concret. Ne-au ajutat cu 2 procese, prin care contestau legalitatea cărții funciare, tocmai pentru a amâna lucrările. Instanța le-a respins plângerile iar noi mergem înainte. O facem pentru călărășenii care merită mai mult. Oamenii merită de multă vreme o intrare demnă de o capitală de judeţ. Cu toţii ne dorim ca infrastructura municipiului să fie la cele mai înalte standarde iar demararea acestor lucrări să reprezinte un moment de referinţă dar şi o motivare în plus pentru administraţia publică locală – a declarat Eduard Grama, directorul Direcției de dezvoltare, cel responsabil de zecile de proiecte finalizate sau aflate în diferite stadii de implementare în județ.

Consiliul Județean Călărași a realizat o macheta a drumului (Piscicola – Siderca) propus spre reabilitare

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Miercuri, 24 aprilie 2019

Iliuță ar vrea ca să realizeze și asfaltarea str Variantă Nord de la Siderca la DN21( Călărași – Drajna) cu 2 benzi/ sens, trotuare dar Primăria Călărași se opune. Primăria Călărași spune că va realiza ea acest lucru, dar nimic concret de această anvergură nu a realizat timp de 2 mandate.

Vasile Iliuță: Consiliul Județean Călărași a devenit proprietarul Drumului Siderca – de la intrarea în Municipiul Călărași. A fost o muncă susținută pentru preluarea acestui drum și mulțumesc echipei de profesioniști de la Consiliul Județean pentru seriozitatea de care a dat dovadă pentru a asigura transferul de proprietate. Dovedim, încă o dată, că muncim pentru locuitorii municipiului și județului Călărași și avem grijă să le asigurăm o viață mai bună. Lucrările la Drumul Siderca presupun, printre altele, lărgirea carosabilului la patru benzi, montarea separatoarelor de drum, a indicatoarelor rutiere, trasarea marcajelor rutiere și instalarea panourilor indicatoare. Va fi o investiție de aprox. 500 de mii de euro, din bugetul Consiliului Județean Călărași pentru municipiul Călărași.


0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ATENȚIE LA VITEZĂ! Toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi pentru depistarea celor care depășesc viteza legală

FOTO/ Gala K1 Colosseum Tournament – Meciuri spectaculoase de kick-boxing