in

Unitățile de învățământ din comuna Borcea, verificate de primarul Aniel Nedelcu Pațurcă înainte de începerea noului an școlar

Școala va începe pe 13 septembrie cu prezență fizică pentru toți elevii, fără scenarii de funcționare, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Aniel Nedelcu Pațurcă, primarul liberal din Borcea a verificat astăzi toate unitățile de învățământ pentru a se asigura privind condițiile în care elevii vor începe noul an școlar în comună.

Edilul a publicat pe o rețea de socializare un mesaj prin anunță o intensă implicare privind organizarea și verificarea desfășurată zilele acestea pentru a se asigura de bune condiții pentru elevi la început de an școalar.

Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă: Astăzi am fost prezent în unitățile de învățământ din comună să mă asigur că nu ramâne nimic nerezolvat, astfel încât școala în Borcea să poată începe în condiții optime. Împreună cu directorii școlilor am verificat stadiul lucrărilor, activitatea fiind intensă conform graficului. Totodată am asfaltat și betonat aleile principale de intrare în școli.

Aniel Theodor este inginer absolvent a două facultăți Institutul Politehnic București și Facultatea de Matematică – Informatică  București. A reușit să ocupe fotoliul de primar pentru prima dată la 32 de ani,  iar acum la al treilea mandat la 40 de ani se pare că reușește să se claseze pe locul doi, în fața acestuia aflându-se colegul liberal din Unirea, primarul Ciprian Olteanu care a obținut mandatul de primar la 29 de ani.

Când vine vorba de educație, primarul Aniel Pațurcă se emoționează și își amintește de frumoșii ani de școală pe care i-a trăit în localitate. Motivat de condițiile pe care le-a avut în anii de studiu, primarul a completat postarea printr-o incurajare adrestă atât elevilor cât și părinților.

“De luni începe un nou drum al școlii, pe care l-am făcut si eu..,cândva …, părinții mei și dumneavoastră dragi borceni! Rădăcinile și parcursul educației sunt amare, dar fructul este dulce!
Viață întotdeauna este o carte, iar noi o filă din ea!” – mai scrie Aniel Nedelcu Pațurcă în postarea de pe Facebook

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

COMUNICAT DE PRESĂ – Situația raspândirii COVID-19 în județul Călărași – 06 Septembrie 2021

Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptată și se va aplica de la 1 noiembrie