in

VIDEO. Un tânăr din Călărași susține că a fost bătut în sediul Poliției Călărași

Un tânăr de 25 de ani din Călărași susține că a fost bătut în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, după ce mama acestuia a anunțat prin serviciul de urgență 112 că fiul a venit acasă beat și pus pe scandal. Polițiștii s-au prezentat la solicitare și au procedat la reținerea tânărului. 

Băiatul a fost condus în sediul IPJ Călărași pentru a fi audiat privind scandalul provocat acasă, însă, la nici 5 minute, tânărul a început să țipe în biroul unde se desfășurau audierile, spunând că este agresat și lovit.  Scandalul s-a mutat mai apoi în fața IPJ Călărași, pe scările de la intrare. Desculț și plin de nervi, aflat în stare de ebrietate, băiatul de 25 de ani prezenta un comportament extrem de recalcitrant și violent asupra polițiștilor, jandarmilor, chiar și asupra familiei.

După mai multe minute de scandal pe scări, amenințări și circ, băiatul a fost luat de familie și urcat în mașină pentru a fi dus acasă. Pe drum, acesta și-a amintit că nu a terminat de comunicat cu polițiștii și s-a întors spre sediul IPJ Călărași. Ajuns în fața Poliției, a început să adreseze înjurături și amenințări polițiștilor prezenți pe scără, apoi a încercat să fugă spre casă. Cursa nu a fost prea lungă pentru că mașina în care se afla a fost oprită la primul filtru de verificare.

Familia băiatului susține că acesta a reacționat în maniera aceasta din cauza comportamentului pe care polițișții și jandarmii l-au avut la audieri. Tânărul a fost încătușat și condus la UPU Călărași pentru a fi consultat de un doctor care ar putea să stabilească dacă există urme de violență/analize pentru a stabili dacă a consumat substanțe ilegale.

IPJ Călărași face precizări

Urmare a articolului “Un tanar din Calarasi sustine ca a fost batut in sediul Politiei Calarasi”, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a dispus demararea de verificări cu privire la aspectele semnalate.
Din primele verificari efectuate, s-a constatat faptul ca persoana in cauza nu a fost agresata si a sesizat in mod nereal aceste aspecte.
Totodata, precizam ca toate interventiile politistilor sunt inregistrate cu aparatura de specialitate de tip body-cam.

5 3 votes
Article Rating

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a fost la Călărași

Luminița Zezeanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, prezent la Călărași