in

Un nou incendiu a avut loc săptămâna aceasta la o crescătorie de pui

Peste cinci  ore au acționat cincisprezece Pompierii militari Călărășeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei hale de producție păsări, apartinând unei  societăți din  Municipiul Călărași.


În data de 27.08.2019, ora 13.23, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate, prin numarul unic de urgențe -112, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de productie,  apartinând  unei societăți comerciale, ce are ca domeniu de activitate producția de păsări, situată în Municipul Călărași.

Cincisprezece pompieri militari s-au deplasat urgent la  această intervenţie cu cinci autospeciale, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ cinci ore.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului și sprijin echipelor de stingere.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul halei nr. 2 de producție – Secția ,,păsări”, pe o suprafață de aproximativ 350 m.p. existând pericolul propagarii efectelor distructive, la întreaga hală, precum și la alte spații si bunuri aflate în vecinătate.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, s-a acționat și pentru evacuarea păsărilor din hală, care se aflau în pericol dacă incendiul se propagă. Au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 100.000 ron. Cauza si împrejurarea producerii incendiului sunt în curs de stabilire.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Polițiștii călărășeni, o nouă campanie de prevenire a accidentelor rutiere

PSD/ Iulian Iacomi: “PSD este singurul partid care are determinarea să asigure buna guvernare a țării”