Connect with us

Știri

„Un medic excepțional”! Cine este Sultan Dorin Alexandru, noul doctor ginecolog al Spitalului Județean Călărași, și ce l-a făcut să se alăture echipei: „Nu regret deloc alegerea făcută”

Published

on

Luni, 15 aprilie, prin intermediul unei postări pe Facebook, Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, l-a prezentat pe doctorul Sultan Dorin Alexandru, care s-a alăturat cu entuziasm echipei Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian.

Sultan Dorin Alexandru vine cu o bogată expertiză în domeniul ginecologiei și ecografiei obstetricale. Înainte de a se alătura echipei medicale de la Călărași, acesta și-a făcut rezidențiatul în București, la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, unde, în total, a avut trei ani de activitate. Ulterior, timp de doi ani, doctorul a profesat la Maternitatea din Brașov, iar un an la Spitalul Municipal Câmpina, unde a activat ca medic specialist. De asemenea, acesta și-a susținut examenul de specialitate la Maternitatea Giulești – „Panait Sârbu”.

Printr-o colaborare strânsă între personalul existent și noul medic ginecolog, se urmărește să se întărească și mai mult rețeaua de servicii medicale din județul Călărași, pentru a răspunde nevoilor pacienților în mod eficient și profesionist.

„Colectivul e tânăr, datorită aducerii și a împrospătării forței de muncă medicale. Este o înțelegere super pe secție, adică toată lumea colaborează, ne respectăm pacienții, ne facem treaba cu simț de răspundere, încercăm să le acordăm cele mai bune servicii medicale pacienților”, a declarat Sultan Dorin Alexandru, pentru Călărași PRESS.

Advertisement

Referitor la pacienți, aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa doctorului ginecolog, pe care le-au exprimat în secțiunea de comentarii a postării făcute de Bogdan Mihai: „Felicitări! Un doctor extraordinar. Am auzit numai vorbe frumoase la adresa dumnealui!/ Un medic excepțional de bun și cu mult bun simț, vorbește foarte frumos cu pacientele!!/ Îi mulțumim că a acceptat să facă parte din echipa Spitalului Județean”.

Doctorul Sultan Dorin Alexandru tratează problemele pacienților cu un adevărat profesionalism

Având în vedere părerile pozitive despre noul medic de la Spitalul Județean Călărași, acesta, la rândul lui, ne-a explicat cum a reușit să se facă atât de plăcut de oameni. De asemenea, Sultan Dorin Alexandru a dezvăluit că, și el, a fost impresionat de mulți pacienți.

„Mi-au plăcut ca oameni, bineînțeles, există diferențe între păturile sociale, ca peste tot, dar, în mare parte sunt oameni cumsecade, care am văzut că au nevoie de înțelegere, de empatie și probabil că de acolo vine toată aprecierea.

Au existat multe încercări și multe experiențe pe care le-am văzut și care m-au făcut să ajung așa. Dacă nu-ți alimentezi cunoștințele în domeniu, acest lucru nu te face decât să fi agitat, pentru că nu ști niciodată ce urmează să se întâmple. Când recunoști anumite cazuri, când vezi anumite chestii trebuie să înveți să fi calm și să rezolvi lucrurile cu liniște”, a explicat medicul ginecolog.

Spre final, doctorul Sultan Dorin Alexandru ne-a dezvăluit de ce a ales să se alăture echipei medicale de la Spitalul Județean Călărași: „Am fost solicitat de fostul director medical, doctorul Simion, și modul în care au pus problema m-a încântat. (…) A existat un real interes să ajung aici și nu regret deloc alegerea făcută”.

Advertisement

Știri

Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce au băut. Unul a fost tăiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Published

on

Doi bărbați de 29 și 41 de ani s-au luat la bătaie și au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Incidentul a avut loc pe 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, pe fondul consumului de alcool.

În timpul altercației, tânărul a fost rănit cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului și a brațelor, suferind leziuni superficiale. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat să depună plângere penală.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, potrivit Canal Sud.

Advertisement
Continue Reading

Știri

O stradă din municipiul Călărași a rămas fără apă. Echipele de intervenție Ecoaqua sunt la fața locului

Published

on

sursă foto: Dragana_Gordic/Freepik

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă de pe strada Macului, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între strada Digului și strad Mihai Viteazu din municipiul Călărași, anunță astăzi (25 martie 2024) operatorul de apă și canal Ecoaqua. Timpul estimat de remediere ar fi de trei ore. 

Călărășenii care locuiesc pe strada Macului din municipiul Călărași vor rămâne fără apă timp de aproximativ trei ore din cauza unei avarii apărute la rețea, anunță Ecoaqua. Echipele de intervenție sunt la fața locului și „depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil”. 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Ecoaqua. 

Advertisement
Continue Reading

Știri

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor A1 – A5 din zona Navrom. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat

Published

on

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor din zona Navrom, de la A1 până la A5, anunță primarul Marius Dulce pe pagina de Facebook. Zilele acestea a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor. „Se schimbă orașul! Ne îndreptăm spre normalitate”, mai precizează Dulce. 

Existența unei asociații de proprietari este un criteriu obligatoriu pentru accesarea fondurilor pentru anvelopări. 

„Susțin înființarea asociațiilor pentru ca imobilele în care locuiți, dragi cetățeni, să fie izolate termic cu zero lei din contribuția dumneavoastră”, transmite primarul. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate