in

Un călărășean, șofer pe tir, și-a pus capăt zilelor în Portul Constanța

În cursul acestei dimineți, puțin după ora 5.00, în incinta portului Constanța, la poarta 7 a fost agitație mare. Angajați care lucrau în zona respectivă au observat trupul unui bărbat care atârna de bena ridicată a unui camion, la o înălțime de 6-7 metri.

La fața locului au fost solicitate rapid echipaje ale serviciului de Poliție, Pompieri și de Ambulanță pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, nu au putut decât să îl coboare pe bărbatul care decedase, un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Potrivit Gărzii de Coastă Constanța,  în data de 04.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

Ulterior, lucrătorii Gărzii de Coastă aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului, și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.


La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.

Tânărul găsit spânzurat se numește  Cătălin Ionuț Ioniță, avea 28 de ani, era  din comuna Chiselet, județul Călărași, figurând ca angajat la firma Babe Comtrans S.R.L. Curcani.

Într-un comunicat al Poliției Transporturi Marine se arată că în data de 4.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4. Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

CERCETĂRI PENTRU A IDENTIFICA MOTIVUL

Ulterior, potrivit presei locale din Constanța, polițiștii aflați în Poarta de acces numărul 7 a portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112. La fața locului s-au deplasat militari de la I.S.U. Dobrogea, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța. La locul tragediei s-au deplasat și criminaliști din cadrul I.P.J. Constanța. Camionul de care s-a spânzurat Cătălin Ionuț Ioniță are numărul de înmatriculare CL 04 H.O.S.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Incendiu puternic pe strada Primăverii. Două locuințe și un autoturism au fost afectate

Caracatița cerealelor din județul Călărași. Mai multe societăți comerciale acuză de înșelăciune