Connect with us

Știri

Un bărbat din Călărași a încercat să se sinucidă. Cum s-au terminat scenele îngrozitoare

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Gest extrem făcut de un bărbat din Călărași, ieri, după ce, ajuns în pragul disperării, a decis să-și pună capăt zilelor. A ieșit din apartament și s-a oprit în fața ușii. Și-a pus ștreangul improvizat de gât pentru a-și duce gestul la capăt.

Polițiștii și jandarmii au intervenit prompt pentru a preveni o tragedie. Aflat în pragul sinuciderii, a fost salvat în ultimul moment de forțele de ordine.

Sesizarea a fost primită de către Poliția Municipiului Călărași prin apelul de urgență 112, iar echipajul mixt format din polițiști și un jandarm s-a deplasat imediat la fața locului. Bărbatul a fost găsit în fața apartamentului său, cu un ștreang improvizat în jurul gâtului și într-o stare semiconștientă, emanând halenă alcoolică.

Advertisement

Forțele de ordine au acționat rapid și au reușit să-l susțină pe bărbat, iar un agent de poliție a intervenit și a tăiat cu un cuțit funia din jurul gâtului acestuia. În același timp, a fost solicitat sprijin medical pentru a-i acorda îngrijiri de urgență.

Bărbatul a fost apoi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Gestul rapid și eficient al polițiștilor și jandarmilor a salvat viața acestuia.

Advertisement

Știri

Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce au băut. Unul a fost tăiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Published

on

Doi bărbați de 29 și 41 de ani s-au luat la bătaie și au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Incidentul a avut loc pe 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, pe fondul consumului de alcool.

În timpul altercației, tânărul a fost rănit cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului și a brațelor, suferind leziuni superficiale. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat să depună plângere penală.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, potrivit Canal Sud.

Advertisement
Continue Reading

Știri

O stradă din municipiul Călărași a rămas fără apă. Echipele de intervenție Ecoaqua sunt la fața locului

Published

on

sursă foto: Dragana_Gordic/Freepik

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă de pe strada Macului, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între strada Digului și strad Mihai Viteazu din municipiul Călărași, anunță astăzi (25 martie 2024) operatorul de apă și canal Ecoaqua. Timpul estimat de remediere ar fi de trei ore. 

Călărășenii care locuiesc pe strada Macului din municipiul Călărași vor rămâne fără apă timp de aproximativ trei ore din cauza unei avarii apărute la rețea, anunță Ecoaqua. Echipele de intervenție sunt la fața locului și „depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil”. 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Ecoaqua. 

Advertisement
Continue Reading

Știri

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor A1 – A5 din zona Navrom. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat

Published

on

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor din zona Navrom, de la A1 până la A5, anunță primarul Marius Dulce pe pagina de Facebook. Zilele acestea a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor. „Se schimbă orașul! Ne îndreptăm spre normalitate”, mai precizează Dulce. 

Existența unei asociații de proprietari este un criteriu obligatoriu pentru accesarea fondurilor pentru anvelopări. 

„Susțin înființarea asociațiilor pentru ca imobilele în care locuiți, dragi cetățeni, să fie izolate termic cu zero lei din contribuția dumneavoastră”, transmite primarul. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate