in

Un ambulanțier de la Serviciul de Ambulanță Călărași a murit din cauza COVID-19

Colectivul Serviciului de Ambulanță al Județului Călărași este în doliu. Cu mare tristețe vă informăm că ambulanțierul Vasile Coman a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2 la numai 59 ani. Ambulanțier la SAJ Călărași de o viață, Vasile era la apusul carierei și aștepta ieșirea la pensie și liniștea binecuvenită, după ani de muncă în care a răspuns prompt tuturor solicitărilor de a veni în ajutorul semenilor săi.
În ciuda condițiilor la care a trebuit să facă față de-a lungul carierei a știut să își păstreze voia bună și zâmbetul.
Din nefericire virusul SARS-CoV-2 este perfid și în pofida măsurilor de protecție, colegul nostru a fost infectat și el, dezvoltând o formă agresivă a bolii care i-a distrus două treimi din plămâni. Cu toate eforturile depuse de colectivul de la ATI al Spitalului Județean de Urgență Călărași, imposibilitatea oxigenării sângelui și-a spus cuvântul iar acest virus și-a luat tributul. Îi vom păstra în memorie calitățile umane și profesionalismul.
Gândurile noastre se îndreaptă acum către familia și prietenii îndurerați cărora le transmitem sincerele noaste condoleanțe și către colegii care i-au fost ca o a doua familie, și care sunt infectați cu acest virus ucigaș, cărora le transmitem să fie tari și să aibă puterea de a se însănătoși cât mai curând!
Aveți grijă de voi și de ai voștri!
2.8 5 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Incendiu la un apartament pe strada Panduri. O persoană s-a intoxicat cu fum

Campanie de donații pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași