Connect with us

Politică

ULTIMĂ ORĂ| Guvernul Grindeanu, fără sprijin politic!

Published

on

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/1246585105463409/

PSD a decis. S-a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. 

MINIȘTRII GUVERNULUI GRINDEANU ȘI-AU DAT DEMISIA!

Se anunță un nou Guvern – PSD-ALDE

Sorin Grindeanu va fi exclus din PSD dacă nu își dă demisia.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat în cadrul CExN al PSD că-şi va da demisia din funcţie dacă are garanţia că preşedintele Klaus Iohannis numeşte tot un prim-ministru din Partidul Social Democrat, au precizat surse social-demicrate.  – informează www.antena3.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

VIDEO. Deputatul Dumitru Coarnă se alătură Partidului România Puternică. Pentru ce va candida în anul 2024

Published

on

Conferința de lansare a organizației județene a noului Partid România Puternică

Astăzi, într-un eveniment politic de amploare desfășurat la Hotelul Hestia din Călărași, deputatul independent Dumitru Coarnă a anunțat că se alătură Partidului România Puternică. În cadrul evenimentului, Coarnă și-a prezentat Organizația județeană a noului partid, marcând o schimbare semnificativă în peisajul politic local.

Această mișcare surprinzătoare vine în urma unor discuții contradictorii cu liderul Partidului AUR, George Simion, determinându-l pe Coarnă să caute o nouă structură politică în care să își continue angajamentul său făcut în fața celor care l-au ales.

Decizia sa de a se alătura Partidului România Puternică vine în contextul pregătirilor pentru alegerile din 2024, în care Coarnă intenționează să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.

Continue Reading

Politică

Georgiana Teodorescu, candidatul PSD la Primăria Nicolae Bălcescu

Published

on

Georgiana Teodorescu și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu într-un eveniment ce a reunit susținători și membri ai comunității. Cu o vastă experiență în domeniul agriculturii și o pasiune pentru progresul comunității, Teodorescu a adus în prim planul discursului său viziunea sa asupra viitorului comunei.

„Sunt multe probleme la nivelul comunei, probleme pe care îmi doresc să le rezolv în cadrul mandatului. Sunt multe aspecte de îmbunătățit, dar pentru mine, de departe, partea educațională este cea mai importantă. Voi încerca să găsesc o rezolvare la toate problemele cetățenilor deoarece fiecare persoană reprezintă o prioritate”, a punctat Georgiana Teodorescu în discursul său.

Cu sprijinul conducerii PSD Călărași și al comunității locale, Georgiana Teodorescu a primit asigurări că are în spate o echipă solidă, determinată să aducă schimbări pozitive în comuna Nicolae Bălcescu. Președintele organizației județene, Vasile Iliuță, a reiterat angajamentul total al partidului față de candidatura Georgianei Teodorescu.

„În politică nu ne putem baza pe ipoteze și analize greșite. Nu ne putem juca cu destinele celor care ne votează. De aceea, oamenii pe care îi propun în funcții politice trebuie să confirme prin profesionalism și seriozitate. Astăzi am mobilizat echipa #PSD Călărași pentru a participa la lansarea candidaturii la primăria comunei Nicolae Bălcescu a doamnei Teodorescu Georgiana. Onestitate, demnitate, grație și implicare pentru comunitate. Sunt convins că doamna Teodorescu este cea mai bună soluție pentru dezvoltarea comunei Nicolae Bălcescu și am încredere că va transforma această comună într-un etalon administrativ. Felicitări și succes!” – a fost mesajul scris de președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță pe p rețea de socializare.

Evenimentul a fost marcat și de prezența primarilor din cadrul Colegiului Partidului Social Democrat responsabil de zona Lehliu-Gară, care au venit în semn de susținere și încurajare pentru candidata Georgiana Teodorescu. Printre aceștia se numără și Petre-Alexandru Călin, primarul comunei Sărulești, cunoscut pentru rezultatele sale remarcabile obținute în alegerile anterioare.

Alături de Georgiana Teodorescu, și-au exprimat susținerea și au completat echipa de susținători nume importante din cadrul PSD Călărași, precum Ion Samoilă, secretarul general al organizației județene, Constantin Bîrcă, deputat, Ionela Ichim, președinta OFSD Călărași, Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, Ruxandra Bîrcă, directoarea Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, Nicolae Doinița, directoarea Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Călărași, și Eduard Grama, directorul Ecoaqua SA.

Cu o echipă puternică și un sprijin amplu din partea comunității, Georgiana Teodorescu pornește într-o campanie electorală hotărâtă să aducă schimbările necesare și să îmbunătățească calitatea vieții în comuna Nicolae Bălcescu.

Continue Reading

Politică

George Simion a fost la Călărași. Partidul AUR prezintă candidații pentru alegerile europarlamentare

Published

on

GEORGE SIMION, la Călărași

Urmăriți știrile Calarasipress.ro pe WhatsApp

Într-un eveniment politic desfășurat în data de 10 februarie 2024 la Călărași, liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a prezentat publicului cei 43 de candidați pe care îi susține în cursa electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

Pe scena evenimentului, George Simion a subliniat importanța alegerilor europarlamentare și a prezentat publicului lista de candidați pe care partidul îi promovează pentru a ajunge în Parlamentul European.

Printre candidați se regăsesc nume importante din diverse domenii, cu experiență și competențe variate, care își propun să reprezinte cu onoare interesele României în cadrul instituțiilor europene. Evenimentul a fost un prilej pentru a cunoaște mai bine platforma și viziunea Partidului AUR pentru viitorul Uniunii Europene, precum și pentru a dialoga direct cu candidații și liderul acestui partid.

Continue Reading

Cele mai vizualizate