Connect with us

Știri

A fugit de la locul accidentului de frica polițiștilor. Un bărbat era să calce doua persoane pe trecerea de pietoni

Published

on

În seara de 14 mai, în jurul orelor 20:00, un bărbat ce conducea un autoturism marca BMW model Z3 era să accidenteze două persoane ce se aflau pe trecerea de pietoni în zona spitalului judeţean. Maşina a ajuns pe scuarul dintre partea partea carosabilă şi parcarea spitalului. Cele două persoane ce se aflau pe trecerea de pietoni au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Conducătorul autoturismului a fugit de la fața locului. Persoanele ce erau martore susţin faptul că acesta este cunoscut drept consumator de stupefiante şi că are obiceiul să se urce destul de frecvent la volan în stare de ebrietate. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei.
În maşina implicată în accident, a fost găsit doar pasagerul de pe scaunul din dreapta.

Una dintre persoanele ce se afla în zonă ne-a relatat faptul că teribilistul a fost mai întâi rugat de poliţişti să tragă pe dreapta, pentru un simplu control de rutină. O altă persoană ce a ajuns lângă mașina ce era să calce cele două persoane ne-a mai spus la la piciaorele șoferului era o sticlă de bere. Acesta nu a oprit la semnalele polițistului, acesta fiind cât pe ce să fie călcat, ulterior virând dreapta, pe lângă spital și ajungând cu mașina pe scuar.

Poliţiştii îl căuta şi la această oră pe bărbatul ce era să accidenteze cele două persoane pe trecerea de pietoni.

Probabil, maniacul va fi găsit prea tarziu, când nu se va mai putea stabili dacă a consumat alcool sau altceva…

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași a ne-a declarat că bărbatul va fi sancționat doar pentru că nu a oprit la semnalele polițistului și că nu a acordat prioritate de trecere  pietonilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole