in

Triplă crimă în Călărași. Doi părinţi și fiica lor uciși de 3 adolescenţi de 17 ani

O triplă crimă a fost descoperită luni seara în Călărași. Doi bătrâni și fiica lor au fost înjunghiați mortal. Asasinii sunt 3 adolescenți de 17 ani.

Crima a fost comisă într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Călărași. Victime sunt doi bătrâni octogenari, soț și soție, și fiica lor.

O întreagă familie ucisă în Călărași

Cele trei cadavre au fost găsite înjunghiate în casă. Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, soția sa de 80 de ani, iar fiica lor avea 58 de ani.

Apelul de urgență care a anunțat crima a fost primit la 112 în jurul orei 21.43, luni seara, spun surse din anchetă. Telefonul a fost dat de un vecin al victimelor.

Criminalii sunt 3 adolescenţi

Autorii triplei crime sunt 3 adolescenți de 17 ani, precizează aceleași surse. Principalul suspect ar fi un băiat pe care bătrânii îl luaseră în plasament. De altfel, și ceilalți doi provin de la un centru de plasament.

După asasinat, ei au furat și mașina Opel care aparținea familiei nimicite. Cei trei asasini sunt în custodia poliției.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a comis triplul asasinat de pe strada Mihail Sadoveanu, mobilul crimelor, dar şi câţi dintre cei trei suspecţi au participat la comiterea faptelor.  Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, procuror Cornelia Manea, trei suspecţi, toţi în vârstă de 17 ani, se află în custodia Poliţiei.

Unul dintre adolescenţi se afla în plasament la familia respectivă, iar mobilul asasinatului ar fi fost jaful. Tinerii au încercat să fure bani şi bijuterii. După ce le-au luat viaţa celor trei, ca să-şi piardă urma au plecat la volanul maşinii Opel, aparţinând familiei. La scurt timp după ce s-a dat alarma, autorităţile i-au capturat în oraş, în trafic.

Un vecin a descoperit nenorocirea Un vecin al victimelor, care locuiau într-o casă pe strada Mihail Sadoveanu, a dat alarma, după ce a descoperit grozăvia. Triplul asasinat a fost anunţat la 112, în jurul orei 22.00, luni, 12 noiembrie. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc nenocirea.

Politistii au  depistat imediat făptașii și au rămas stupefiați când au aflat că e vorba despre minori, toți de 17 ani: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian.

Conform anchetatorilor, la această oră, trei suspecţi, toţi minori, se află în custodia Poliţiei. În ceea ce priveşte mobilul crimei, se pare că acesta ar fi jaful. Suspecţii au plecat de la locuinţa victimelor cu autoturismul Opel, însă la scurt timp au fost prinşi.

Victimele, o femeie de 58 de ani, şi părinţii săi, ambii octogenari, au fost ucişi în propria locuinţă prin înjunghiere. Surse din rândul anchetatorilor spun că unul dintre autori ar proveni dintr-un centru de plasament.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ANUNȚ – CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Dan Alexa rămâne antrenorul Dunării