Connect with us

Breaking News

Toată lumea trebuie să știe asta!

Published

on

„Foarte mulți elevi din România își vor drepturile! Mai exact aceștia doresc că vacanța să se prelungească cu încă o săptămână ceea ce ar însemna că ei să înceapă cursurile abia pe 18 Septembrie.” – Așa începe renumitul articol ce a dat peste cap zeci de mii de copii și părinți. O știre FAKE apărută recent, distribuită pe una dintre cele mai mai rețele de socializare, a făcut ravagii în ultimele ore… Nu este normal așa ceva, toată mass-media anunță că începutul de an școlar va fi pe data de 11 septembrie, iar entitatea asta anonimă spune că vacanța se va prelungi…


Structura noului an şcolar se pare că a stârnit revoltă în rândul părinţilor care nu sunt de acord ca elevii să înceapă şcoala în data de 11 septembrie 2017. Din acest motiv, părinţii au lansat o petiţie online şi strâng semnături pentru ca vacanţa să fie prelungită cu câteva zile.

“Copiii, părinţii şi profesorii din România doresc începerea anului şcolar 2017 – 2018 în data de 15 septembrie, conform tradiţiei, nu în 11 septembrie. Considerăm că prin începerea şcolii în 11 septembrie, copiilor din România li se ia abuziv o săptămână din vacanţa mare”, scrie în petiţie.


Președintele Ascociației Elevilor din Călărași, Alexandra Tuta a făcut o declarație:

https://www.facebook.com/alexandra.tuta.9/posts/1326911010752182

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole