Connect with us

Știri

Tinerii partidului TSD Călărași pregătesc surprize pentru îndrăgostiți, de Dragobete

Published

on

  • Ziua de 24 februarie a devenit deja o tradiţie pentru tinerii social-democraţi din Călăraşi, care încearcă să-i bucure pe îndrăgostiţi de Dragobete, celebra sărbătoare a iubirii la români. Anul acesta, Organizaţia Municipală a TSD Călăraşi a pregătit pentru tineri, şi nu numai, un eveniment plin de surprize, printre care se numără şi o tombolă, în cadrul căreia vor fi acordate premii consistente precum un weekend la munte, o cină romantică, bilete la film şi altele.
  •  
  • Dragobetele este simbolul suprem al dragostei autohtone. Celebrându-l, sărbătorim, în fapt, iubirea bunicilor şi străbunilor noştri, cei care au creat cea mai frumoasă civilizaţie rurală a Europei. Sărbătorim puterea iubirii de a schimba lumea, de a aduce echilibru, frumos, creativitate. În acest sens, tinerii social-democraţi din Călăraşi invită cât mai multe persoane să “drăgubească” alături lături de ei. Evenimentul de anul acesta se va desfăşura sub denumirea Îndrăzneşte, drăgubeşte româneşte! şi va avea loc în zona Pieţei Orizont, între orele 13:00 şi 16:00, unde sunt aşteptate cât mai multe persoane, care ştiu să-şi arate dragostea indiferent de vârstă. Acestea vor avea parte de multe surprize şi vor avea şansa să câştige la tombola „drăgubiţilor”, unde se vor acorda următoarele premii: premiul I – un weekend la munte pentru trei cupluri; premiul II – o cină romantică la Restaurantul Podul 4; premiul III – zece bilete la film, la Cinematograful 2D/3D Călăraşi, şi premiul IV – 70 de seturi de tricouri pentru cupluri „drăgubit/drăgubită”. “Anul acesta, poate mai mult decât altădată, a devenit pentru noi o prioritate organizarea unui eveniment prin care să celebrăm dragostea sub toate formele ei. Societatea românească trece prin vremuri tulburi, ea este scindată, iar urâtul şi răul sunt evidenţiate la tot pasul. Organizarea evenimentului ‘Îndrăzneşte, drăgubeşte româneşte!’ este deja o tradiţie a Tineretului Social Democrat şi are menirea de a focaliza atenţia oamenilor către lucrurile care contează cel mai mult, şi anume dragostea şi respectarea valorilor tradiţiilor autentice româneşti. Evenimentul va fi unul plin de surprize şi totul va culmina cu o tombolă la care se vor acorda premii consistente cuplurilor ce vor vizita standul din Piaţa Orizont. În urma extragerii la tombola ‘drăgubiţilor’, trei cupluri din Călăraşi vor petrece un weekend într-o staţiune de pe Valea Prahovei, un cuplu va lua cina într-un cadru romantic la Restaurant Albastros – Podul 4 Călăraşi, se vor acorda cinci premii a câte două bilete la film şi multe seturi de tricouri inscripiţionate cu ‘drăgubit/drăgubită’. Mulţumesc echipei TSD Călăraşi pentru implicare precum şi doamnei senator Roxana Natalia Paţurcă, care nu a uitat că şi-a început cariera politică de la Organizaţia de Tineret şi ne-a acordat tot sprijinul în organizarea acestui eveniment. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la acest eveniment şi sperăm să putem aduce un moment de bucurie tuturor celor care ne vor vizita la standul din Piaţa Orizont”, ne-a declarat Alexandru Chiriţă, preşedintele TSD Municipiul Călăraşi.
  • SURSA: Observator de Călărași

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Primarul Ionel Tatu se ține de cuvânt și obține finanțare pentru 35 km apă si canalizare

Published

on

Primarul Ionel Tatu din comuna Vâlcelele, județul Călărași, a marcat o zi semnificativă astăzi, pe 25 septembrie, o zi care va rămâne în istoria comunei. Cu mândrie și determinare, primarul a reușit să pună semnătura pe contractul pentru un proiect de importanță majoră: introducerea a 35 de kilometri de sistem de apă-canal în comunitatea sa.

Această inițiativă reprezintă un pas important pentru comuna Vâlcelele și locuitorii săi. Problemele legate de accesul la apă curată și serviciile de canalizare au fost o sursă constantă de preocupare pentru comunitatea locală. Prin semnarea acestui contract, primarul Ionel Tatu și echipa sa demonstrează angajamentul lor ferm pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Proiectul va implica lucrări extinse de construcție și infrastructură, inclusiv instalarea unei rețele de apă și canalizare care va acoperi cei 35 de kilometri stabiliți. Aceasta va permite accesul la apă potabilă de înaltă calitate pentru mai mulți locuitori și va contribui la menținerea unui mediu mai curat și mai sănătos în comună.

Primarul Ionel Tatu a subliniat importanța colaborării între administrație și comunitate în realizarea acestui proiect și a mulțumit tuturor celor implicați, inclusiv instituțiilor guvernamentale și partenerilor locali, pentru susținerea lor neîncetată.

Continue Reading

Administrație

A fost semnat contractul pentru transportul în comun pentru ruta ROSEȚI → JEGĂLIA → BORCEA

Published

on

Astăzi, în data de 25 septembrie a.c., președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a pus semnătura pe contractul pentru ultimul set de trasee din zona estică a județului.

Localitățile Roseți, Jegălia și Borcea au intrat în prim-plan odată cu semnarea lotului cu numărul 5 al proiectului care se ocupă de dezvoltarea transportului în comun din Călărași.

„Am finalizat procesul semnând ultimul lot de trasee ce acoperă ruta Călărași – Roseți – Jegălia – Borcea. Acest plan de transport județean a fost aprobat cu succes de către Consiliul Județean. Dorim să oferim servicii de transport de înaltă calitate locuitorilor din Călărași. Calitatea este esențială pentru noi”, a afirmat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, într-un interviu acordat Canal SUD.

De notat că, spre deosebire de celelalte loturi de transport, care au fost adjudecate de companii din afara județului, lotul numărul 5 a fost câștigat de un rezident, subliniind astfel angajamentul pentru îmbunătățirea serviciilor oferite.

Costel Feldioreanu, transportatorul, a declarat: „Dorim să aducem îmbunătățiri semnificative serviciilor noastre, motiv pentru care am achiziționat două microbuze cu o capacitate de 22 de locuri. Acestea vor intra în circulație pe străzile județului în luna noiembrie.”

Planul de transport în comun cuprinde un total de 12 loturi, iar societățile implicate s-au angajat să asigure transportul sigur al cetățenilor timp de 10 ani, furnizând mijloace de transport noi și moderne pentru comunitatea din Călărași.

Continue Reading

Știri

Accident de circulație: O șoferiță a lovit un bărbat care circula pe trotinetă

Published

on

În dimineața zilei de 25 septembrie curent, un incident a avut loc la intersecția străzii Cornișei cu Bulevardul Nicolae Titulescu, implicând o trotinetă electrică și un autoturism marca Dacia Logan la volanul căruie se afla o șoferiță neatentă. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 09:30.

Potrivit informațiilor inițiale, autoturismul a virat la stânga, fără să observe prezența trotinetei electrice în trafic. Conducătorul trotinetei a fost evaluat medical, iar la locul accidentului a intervenit rapid un echipaj SMURD.

„Pe 25 septembrie, o șoferiță în vârstă de 27 de ani, domiciliată în municipiul Călărași, circula pe strada Cornișei. La intersecția cu bulevardul Nicolae Titulescu, a efectuat o viraj la stânga fără să acorde prioritate unui bărbat în vârstă de 51 de ani, care se deplasa regulamentar pe o trotinetă electrică. Incidentul s-a soldat cu daune materiale și rănirea ușoară a bărbatului. Ambii conducători auto au fost supuși testului etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Bianca Ghiveci, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

În acest caz, s-a deschis un dosar penal pentru investigarea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continue Reading

Cele mai vizualizate