in

Teren de minifotbal cu gazon artificial, realizat de primarul Nelu Tatu în Vâlcelele

Comuna Vâlcelele are un teren de minifotbal cu gazon sintetic

DCIM101MEDIADJI_0484.JPG

Un teren de minifotbal cu gazon sintetic a fost dat îb folosință anul acesta. Primarul PSD a demarat implementarea acestui proiect în primăvara anului trecut și a fost finalizat anul acesta. Locația a fost bine gândită, amplasarea acestuia realizându-se în curtea școlii de lângă primăria din localitate.

Primarul Ionel Tatu spune că prin acest proiect incurajează activitățile sportive pentru tinerii din localitate. Educația și sănătatea sunt prioritățile administrației locale, alături de dezvoltare. Lista priorităților nu se oprește aici. Căminul Cultural de lângă Primărie se află în plin proces de modernizare, proiectul avansând la 60% din proiect. Din nefericire, la momentul actual, firma care a câștigat licitația pentru realizarea Căminului a intrat în faliment, motiv pentru care lucrările pentru această investiție au fost suspendate temporar. Cel mai probabil, administrația locală va fi nevoită să reia procedura de atribuire prin licitație a contractului pentru executarea acestor lucrări.

Pe lângă terenul de minifotbal va fi amplasată o tribună pentru spectatori/suporteri. Tatu intenționează să realizeze și o sală de sport acoperită, utilizată când vremea este nefavorabilă, sau în sezon rece.

Ionel Tatu: “Am rămas plăcut surprins de modul în care s-au desfășurat aceste lucrări. Compania care s-a ocupat de acest proiect a avut o echipă excepțională, munca fiind susținută din toate punctele de vedere. Suntem mulțumiți de aspect și calitatea materialelor folosite, acestea fiind de o foarte bună calitate. Surprizele nu se opresc aici, urmează să realizăm o tribună modernă pentru cei care doresc să organizele activități sportive. Am încurajat din totdeauna astfel de activități pentru tinerii din localitate și nu numai. Bucuria mea cea mai mare vine atunci când trec pe lângă această investiție și observ tinerii că se bucură de teren și parcul de lângă primărie. Facem treabă bună pentru oamenii din localitate.”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primăria Comunei Fundeni încadrează conducător auto pe perioadă nedeterminată

Republica Moldova sărbătorește 30 de ani de independență. Iată mesajul primarului Marius Dulce