Connect with us

Spectacole

“Te despart de nu te vezi” în regia lui Răzvan Oprea, la CJCC Călărași pe 24 martie

Published

on

”Te despart de nu te vezi” este o comedie romantică care spune povestea unei femei frumoase și istețe, Monica, ce se luptă să își găsească jumătatea în ciuda tuturor încercărilor și obstacolelor întâlnite pe parcurs. În ciuda faptului că pare că soarta este împotriva ei, Monica nu se lasă doborâtă și continuă să își urmeze visul de a găsi dragostea adevărată.

Cu o distribuție de excepție și sub bagheta talentatului regizor Răzvan Oprea, ”Te despart de nu te vezi” este o comedie plină de umor, dar și de emoție, care te va face să râzi și să te gândești la propria viață și alegerile pe care le faci în dragoste.

Sala “Barbu Știrbei” este unul dintre cele mai prestigioase spații de spectacol din Călărași, cu o capacitate de peste 400 de locuri și dotată cu cele mai moderne echipamente tehnice și de sunet.

Vineri, 24 martie, ora 19:30 pe scena sălii ”Barbu Știrbei” se va desfășura piesa de teatru ”Te despart de nu te vezi” în regia lui Răzvan Oprea.
Vă așteptăm la o comedie de la care sa pleci vindecat de tot stresul de zi cu zi, prin RÂS!
Biletele se achiziționează DOAR online de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-calarasi-te-despart-de…/.

Spectacole

Spectacol: Spune-mi ce-ai făcut cu banii! – 27 mai, orele 19:00, în Sala Barbu Știrbei

Published

on

By

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști ce ascund chipurile, între frică și deznădejde, și speranță și încredere.
Dar lumea merge mai departe – încet-încet, societatea iese din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că, de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…

Despre lumina de la capătul tunelului este vorba în acest spectacol de comedie. Un tunel hipnotic, în care luminița aceea este speranța unei vieți mai bune, este promisiunea unei înțelegeri reciproce, este descoperirea capacității de a ne iubi din nou.

Povestea e simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera – trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.
Și de aici începe nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.
Așadar un spectacol de teatru care vă va provoca, vă va bucura și vă va arăta că viața e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamceatka.

Regia: Vasili Sigarev
Distribuția: Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier
Preț bilet: 60 lei

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

După o absență de 2 ani, Festivalul “Flori de Mai” revine în programul evenimentelor

Published

on

By

Festivalul concurs national de interpretare a muzicii ușoare românești va fi reluat după o pauza de 2 ani. Spectacolul care umplea cândva  stadionul Navrom din municipiul Călărași încă își menține tradiția, reușind să mențină un număr spectaculos în rândul publicului. 

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași reia, după doi ani de întrerupere din cauza pandemiei COVID–19, spectacolul “FLORI DE MAI”. Festival-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești Călărași, ediția a XXXII-a, 12-15 Mai 2022.

Concursul se adresează artiștilor de pretutindeni, cu vârsta cuprinsă între 7 și 25 de ani, promovând ideea de competiţie şi de respect faţă de valorile autentice ale muzicii uşoare româneşti, prin obligativitatea fiecărui concurent de a interpreta în concurs, exclusiv piese ale compozitorilor români.

Continue Reading

Actualitate

CJC Călărași, spectacol caritabil „Suntem lângă Ucraina!”

Published

on

By

Este momentul faptelor, nu doar al vorbelor! Facem apel la toți cetățenii din Călărași, care doresc să contribuie și să sprijine refugiații din Ucraina.

Voi ce ați lua cu voi, într-o singură bocceluță, dacă mâine ar trebui să vă părăsiți casa pentru a vă salva viața?

Oare cum se simt acele femei, care în loc să se bucure de primăvara care a venit, de luna dedicată femeii, și-au părăsit căminele? Și soții… Și frații… Și fiii…Și tații …., care trebuie să rămână sălupte să-și apere țara…

Vă invităm să ajutați. Să le fiți alături. Alăturați-vă nouă în această campanie, și haideți ca din puținul nostru să dăm mai departe. Să ajutăm aceste mame cu copii să ajungă la rude, la prieteni, acolo unde se simt în siguranță.

Participați la spectacolul oferit gratuit de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, în data de 6 martie 2022, ora 16:00, în Sala Barbu Știrbei, și donați suma de 200 de lei pentru refugiați.

Sau donați suma de 100 de lei, fără săparticipați la spectacol. Sau donați orice sumă…

Advertisement

Banii for fi direcționați de Crucea Roșie către refugiații care tranzitează România.

Campanie inițiată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași – instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Călărași, Canal Sud TV și Crucea Roșie Călărași.

S-au alăturat deja campaniei noastre artiști precum Trupa Distinto, Liliana Geapană, Marian Haiducu, Magicianul Cezar Bălășoiu, Ionuț Dulgheriu, șiAsociația Culturală Bambi Music.

Revenim cu mai multe informații despre cum și unde puteți dona.

SUNTEM LÂNGĂ UCRAINA!

CJCC Călărași

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate