in

”Targul Regional Comun al Comapaniilor de Studenti” în cadrul proiectului

”Entrepreunership for Youth Labor Mobility”, cod 16.4.2.015, e-MS-ROBG 169

În data de 21.06.2018 în cadrul proiectului ”Entrepreneurship for Youth Labor Mobility”/ ”Antreprenoriatul pentru mobilitatea forței de muncă în rândul tinerilor”, cod 16.4.2.015., finanțat prin Programul INTERREG V-A RO-BG, Axa prioritară 4, Prioritatea de Investiții 1.

Sub egida ” Joint Cross-border Fair on students’ CBC companies”, Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Călărași a organizat și desfășurat targul regional comun al comaniilor de elevi din cadrul proiectului. La targ au participat elevi și profesori din Bulgaria și România, autoritati publice locale, reprezentanti ai companiilor din judet. Acest eveniment abordează legătura insuficientă dintre educația profesională și mediul de afaceri, care limitează numărul de absolvenți care se angajează la nivel local.

În deschiderea evenimentului au fost subliniate importanța inserției tinerilor pe piața muncii, în scopul formării unor atitudini pozitive față de muncă pentru o dezvoltarea armonioasă în plan profesional și social care să aibă ca rezultat existența unor resurse umane performante, eficiente în activitatea economico-socială.

Prin acest târg se doreşte consolidarea abilităţilor de comunicare ale elevilor din companiile de exercitiu înfiinţate în proiect prin implicarea în activităţi de promovare a firmelor, intensificarea relaţiilor de colaborare între companiile expozante prin crearea unui cadru propice derulării de tranzacţii între acestea dar şi promovarea conceptului de comapnie transfrontaliera dincolo de graniţele proiectului.

Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment, vă invităm să consultaţi site-ul proiectului http://e4ylm.eu .

Aceste evenimente sunt necesare pentru a asigura un acces larg la posibilitățile de angajare comune, de o parte și de alta a Dunării precum și de a lua contact cu legislațiile celor două țări și a depăși bariera lingvistică.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Update: Copilul de un an și șase luni care a ajuns în stare gravă în urma unui accident a decedat

Consilierii locali sunt așteptați cu barca pe străzile din Călărași! Oamenii își răcesc gura de pomană!