in ,

Tamponare intre un autoturism si un tir la Canton

In urmă cu o seară, în jurul orelor 00.30, în zona Canton a avut loc un accident rutier între un tir și un autoturism. Un autoturism marca Opel Vectra C nu a acordat prioritate de trecere unui tir ce se deplasa pe drumul DN3, direcția Vișinii – Călărași. Șoferul autoturismului era începător, posedând permis de conducere de o săptămână.

Șoferul autoturismului Opel Vectra C ar fi încercat să efectueze o manevra de viraj la stânga către Grădiștea, dar nu s-ar fi asigurat din direcția opusă.Tirul care se deplasa pe direcția Vișinii- Călărași a încercat să evite impactul cu autoturismul, reușind să urce scuarul dintre două benzi de circulație.

Nici unul dintre conducătorii auto nu fost rănit, doar șoferul autoturismului Opel acuza dureri in zona abdomenului. Șoferii au fost testați cu etilotest, rezultatele ambilor conducători fiind 0.

Polițiștii prezenți la fața locului desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Valentin Deculescu a semnat la sediul B.R.C.T. un contract de finanțare pentru proiectul ”Managementul comun al riscului pentru reacții eficiente ale autorităților în situații de urgență”

Polițiștii călărășeni au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s do it, România!”