Connect with us

Breaking News

Tâlharul de la Poșta 4, condamnat în trecut pentru omor și tentativă de viol. Și-a ucis o vecină cu o scândură

Published

on

Urmăriți știrile Calarasipress.ro pe WhatsApp

În noaptea de 1 februarie, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost victima unei tâlhării în zona „Poșta 4” din municipiul Călărași. Un tânăr a pândit-o și s-a năpustit asupra ei, reușind să o pună la pământ și să-i fure portofelul în care avea câteva sute de lei și acte.

În trecut, la vârsta de 15 ani, Tudorache Cristian și-a omorât o vecină după ce a încercat să o violeze. Pentru că nu a reușit, i-a strivit capul femeii de 83 de ani cu o scândură și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Tâlharul a fost identificat la câteva zile distanță. Pe 6 februarie a fost prins, reținut preventiv 24 de ore. Ulterior, pe 7 februarie, procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile.

TÂLHAR CU ANTECEDENTE PENALE GRAVE: OMOR ȘI TENTATIVĂ DE VIOL LA 15 ANI

Advertisement

Hoțul, Tudorache Cristian are 25 de ani și este din satul Mihai Viteazul, comuna Vlad Țepeș, jud. Călărași. În aprilie 2014, la doar 16 ani, individul a intrat în casa unei femei în vârstă de 83 de ani și, după ce a încercat să o violeze, a lovit-o în cap cu o scândură până a lăsat-o fără suflare.

Pentru că nu a reușit să o violeze, adolescentul a lovit-o în cap cu o scândură până lăsat-o fără suflare. Omorul a avut loc pe data de 4 aprilie și a fost descoperit pe data de 6 aprilie 2014. Femeia a fost descoperită în casă, într-o baltă de sânge, cu capul zdrobit. Tudorache Cristian la data comiterii faptelor avea 16 ani” – scria Adevărul.ro

Tudorache Cristian era elev la data comiterii omorului și locuia la o familie din Mihai Viteazu. Era instituționalizat în centrul de plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi de la Perişoru. Anchetatorii spun că în timpul săptămânii, băiatul venea la şcoală la Călăraşi, locuia la internat, iar în weekend mergea la Mihai Viteazu la o familia la care se afla în plasament. În noaptea cu pricina el a fost la discoteca din localitate, a băut, iar apoi a decis să pătrundă într-o locuinţă pentru a viola o femeie. Planurile i-au fost date însă peste cap, deoarece a constatat că în casa bătrânei se afla şi fiica acesteia.

Apoi s-a dus la o altă locuință, unde a găsit-o pe bătrâna în vârstă de 83 de ani pe care a agresat-o până a ucis-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Potrivit datelor, atacatorul s-a luptat cu victima, deoarece nu a reușit să o violeze. Se pare că bătrâna a fost găsită cu capul zdrobit și dezbrăcată de la brâu în jos. Judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de viol şi violare de domiciliu, adolescentul a stat mai mulți ani într-un Centru de detenție pentru minori, apoi la închisoare. A fost eliberat condiționat din pușcărie.

Advertisement

Breaking News

Călărași: Bărbatul care l-a înjunghiat pe iubitul fostei concubine a fost prins de polițiști. Fapta ar fi fost premeditată

Published

on

Atacatorul de aseară a fost prins de polițiști câteva ore după comiterea faptei. După ce l-a atacat pe bărbatul fostei sale concubine, a fugit din Călărași și a mers pe jos mai mulți kilometri, pe calea ferată, până aproape de comuna Stefan Vodă, unde lucrează ca paznic la o stație de apă.

Atacul sângeros care a avut loc vineri seara, în jurul orei 22:15, în zona Pescaru, pe Bulevardul 1 Mai, pare să fi fost premeditat. Fostul soț al femeii le-ar fi spus apropiaților că vrea să se răzbune, atât pe noul iubit al concubinei sale, cât și pe mama acesteia.

El a urmărit-o pe fosta sa concubină la locul de muncă. După ce și-au încheiat programul la restaurant, femeia și noul ei iubit, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară i-a întâmpinat fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Agresorul se numește Dumitru Florică și are 45 de ani.

“Ea este angajată la mine, s-a cuplat cu un bucătar de aici. Nu mai este cu acel bărbat de un an de zile. A găsit pe altcineva, acum… dragostea…” – a declarat patronul localului la care cei doi lucrau.

Advertisement

Suspectul a fost prins de polițiști și reținut preventiv pentru 24 de ore.

Victima, Zangorescu A., se află internată la Spitalul Județean Călărași și este sub supravegherea medicilor.

Continue Reading

Breaking News

Atac sângeros, din răzbunare, în Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Atac sângeros pe o stradă principală din municipiul Călărași, vineri noaptea, la ora 22:15. S-a întâmplat pe Bulevardul 1 Mai, în dreptul restaurantului Ludușanu din zona Pescaru. Un bărbat a fost atacat cu un cuțit și înjunghiat de două ori de către un alt bărbat, totul din cauza geloziei care a degenerat imediat după ce acesta și fosta concubină s-au certat.

Și-a urmărit fosta concubină la locul de muncă. După ce și-au terminat programul la restaurant, femeia și iubitul ei, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară au fost întâmpinați de fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Atacatorul ar fi, conform datelor disponibile în prezent, Dumitru Florică. Are 45 de ani și lucrează ca paznic la stația de apă din Ștefan Vodă.

Advertisement

Poliția a fost imediat anunțată, iar zona a fost împânzită de forțe de ordine. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Călărași. Potrivit primelor date, are două plăgi, una lângă inimă și cealaltă la unul dintre membrele inferioare.

Individul acuzat de săvârșirea acestei fapte a fugit și este căutat de polițiști. 

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Belciugatele: Amalia Bellantoni, bătută de vecini. Scenele șocante, transmise live pe TikTok

Published

on

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără, de 29 de ani, din comuna Belciugatele, județul Călărași, cu privire la faptul că o femeie i-ar fi  adresat injurii, iar soțul său ar fi fost agresat fizic de către soțul acesteia.

Polițiștii au stabilit că la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 10:15, pe fondul unui conflict mai vechi și a unor discuții în contradictoriu, o femeie, de 42 de ani, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, de 56 de ani, și de soția acestuia, de 63 de ani.

Pe măsură ce conflictul a degenerat, cei doi soți ar fi fost agresați fizic de către femeia de 42 de ani, de soțul ei, un bărbat tot de 56 de ani, și de angajatul celor doi, un bărbat de 37 de ani.

La fața locului au sosit echipaje medicale, însă persoanele implicate au refuzat să primească îngrijiri medicale sau să fie transportate la spital.

În urma cercetărilor efectuate, femeia de 42 de ani a relatat polițiștilor faptul că în trecut a

Advertisement

r fi primit amenințări cu acte de violență din partea soților de 56, respectiv 63 de ani, însă a refuzat să depună plângere penală în acest sens.

De asemenea, toți cei implicați au refuzat să depună plângeri penale sau să se prezinte la sediul unității de poliție, ori să fie examinați medical.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, cercetările fiind în prezent în desfășurare, sub supravegherea unității de parchet.

De asemenea, la data de 18 februarie a.c., în jurul orei 11:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Belciugatele au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 63 de ani, din comuna Belciugatele, județul Călărași, cu privire la faptul că un bărbat, de 56 de ani, împreună cu alte 3 persoane au intrat în curtea sa.

În fapt, 3 persoane de 56, 37 și 13 ani, precum și o a patra persoană, care a rămas neidentificată, ar fi venit având asupra lor obiecte contondente, cu intenția de a-l intimida pe soțul apelantei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, cercetările fiind continuate, sub supravegherea unității de parchet.

Advertisement

 

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate