Connect with us

Știri

Sucul de sfeclă cu ghimbir – beneficii – preparare

Published

on

BENEFICIILE SUCULUI DE SFECLĂ CU GHIMBIR

O altă modalitate de a consuma sfecla roșie este sucul, pe care, dacă îl vom combina cu ghimbir, va crește efectul terapeutic al sucului, oferindu-ne și o aromă cu totul deosebită.

– artrită

– boli de inimă

– pietre la rinichi

– ateroscleroza

– cancer

– vene varicoase

Cum preparăm sucul de sfeclă cu ghimbir:

Avem nevoie de :

– 2 mere

– 1 sfeclă mică

– 1 bucată de ghimbir de cca.4 -5 cm. 

–  o jumătate de pahar cu apă

Spălăm merele, sfecla și ghimbirul, le vom tăia bucăți, fără a le decoji, și le vom pune în Blender împreună cu apa; vom mixa până vom obține o pastă omogenă, pe care o vom turna prin tifon într-un vas, apoi vom stoarce și tifonul bine pentru a scoate tot sucul care a mai rămas în pulpa depozitată în tifon. 

 Vom consuma sucul proaspăt, imediat ce l-am stors.

Advertisement

Dacă sucul este destul de gros, îl vom mai putea dilua cu apă și îl vom putea chiar și îndulci cu miere. 

Sucul de sfeclă îl vom mai putea consuma în amestec cu suc de morcov, cu suc de castravete sau cu suc de țelină.

Pentru început, el poate acționa ca detoxifiant și, de aceea, este bine să începem cura cu doze mici, de câte 30 ml.

Advertisement