Connect with us

Știri

Strada Zăvoiului din Călărași a intrat în reabilitare

Published

on

Strada Zăvoiului din municipiul Călărași se află într-un amplu proces de reabilitare, demarat de către Primăria Municipiului Călărași. Sectorul pe care se intervine este cuprins între strada Macului și Prel. București.

Lucrările de întreținere a carosabilului includ frezarea asfaltului existent, aducerea la cotă a căminelor, turnarea unui strat de beton pentru egalizare și, la final, turnarea stratului de asfalt. În plus, vor fi realizate intervenții și pentru reabilitarea trotuarelor.

Primarul Marius Dulce a efectuat o vizită în teren cu ocazia începerii lucrărilor și a subliniat importanța acestui proiect pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului Călărași. De asemenea, el a menționat faptul că în urmă cu jumătate de an, pe segmentul Str. Prel. București – str. Macului, s-a realizat reabilitarea străzii Nufărului.

Pe lângă Strada Zăvoiului, Primăria Municipiului Călărași a demarat și acțiunea de reabilitare a trotuarelor pe Strada Victoriei, tronsonul cuprins între str. Luceafărului și str. Năvodari. Lucrările sunt finanțate de la bugetul local și sunt realizate de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi.

 

Știri

Accident rutier în Independența, un autoturism s-a răsturnat

Published

on

În noaptea de joi seara, spre miezul nopții, un alt eveniment rutier a avut loc în comuna Independența din județul Călărași. Un autoturism condus de un tânăr s-a răsturnat între comuna Independența și satul Potcoava. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Călărași.

Din fericire, doar o singură persoană a fost rănită ușor în acest accident de mașină. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor victimei și au evaluat starea de sănătate a acesteia. Victima, un tânăr, a fost preluată și transportarea la spital. Cauza accidentului este încă neclară, dar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Continue Reading

Știri

Autoturism în flăcări din cauza unei defecțiuni la motor

Published

on

În această seară, în jurul orelor 22:30, un autoturism a fost cuprins de flăcări în satul Stancea, comuna Spanțov. Martorii au observat un fum gros și o lumină roșie în zona respectivă, iar imediat au apelat serviciul de urgență.

La fața locului a fost solicitat sprijinul pompierilor militari din cadrul ISU Călărași, care au intervenit cu promptitudine cu mai multe autospeciale dotate cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. Echipajele de intervenție au reușit să stingă focul în aproximativ 30 de minute, iar vehiculul a fost în mare parte distrus în partea din fața, zona motor.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cauza incendiului este încă necunoscută și va fi investigată de autoritățile competente.

Misiunea este în dinamică la acest moment. În curs de actualizare!

foto: ilustrativ

Continue Reading

Știri

Accident rutier în Călărași, patru persoane implicate

Published

on

Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară în municipiul Călărași, în jurul orelor 22:00, la intersecția străzilor Progresul și Gheorghe Lazar. Două autoturisme s-au acroșat, din cauza nerespectării indicatoarelor rutiere care reglementează prioritatea de trecere în intersecția respectivă.


Potrivit datelor preliminare, patru persoane au fost implicate în accident, dintre care o femeie și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor celor care au avut nevoie.


Autoritățile au intervenit rapid, iar circulația în zonă a fost îngreunată pentru o perioadă scurtă de timp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime grave în urma acestui accident.

Continue Reading

Cele mai accesate articole