Connect with us

Breaking News

Ștefan Vodă: (Update) O femeie a fost găsită fără suflare în fața gării

Published

on

Persoana găsită fără suflare se numește Stanciu Ioana, are 78 de ani, văduvă de 10 ani, fără copii.  Oribila descoperire a fost făcută de o femeie care a trecut prin gară și simțit un miros puternic specific trupurilor aflate în descompunere.

Fără suflare în boscheți

Aceasta a alertat organele de poliție. O altă persoană ar fi văzut, la o zi după ce femeia nu a mai fost de găsit, pe peronul din fața gării, o proteză dentară care probabil aparținea persoanei decedate.

Tanti Ionica, așa cum era cunoscută de vecinii ei, nu a mai fost văzută din dimineața zilei de 21 iulie 2018, când, din spusele oamenilor, aceasta ar fi plecat către cimitir, având asupra sa mai multe  lumânări și alimente pe care ar fi vrut să le dea de pomană.

Varianta omorului este exclusă

În această dimineață, criminaliștii au revenit în locul în care s-a descoperit trupul femeii și au cercetat zona cu un câine special antrenat. Necropsia cadavrului a fost efectuată în cursul nopții de 26 – 27 iulie. Din examenul medico-legal s-ar fi stabilit că femeia ar fi suferit o hemoragie digestivă superioară, lucru confirmat și ce procurorul de caz. Aceasta i-ar fi produs moartea femeii.

Organele de cercetare susțin cu cu există indicii care să conducă ancheta către suspiciunea de omor. Cadavrul se afla în desompunere, iar trupul prezenta multiple plăgi, din cauza animalelor care au eviscerat fragmente din corp.

Advertisement

Sânge pe pereți din gară

Concluzia anchetatorilor este una destul de clară: Femeii i s-a făcut rău, a încercat să se refugieze într-o încăpere din clădirea părăsită. Criminaliștii au conservat zonă în cursul nopții.


Știre inițială

În cursul zilei de azi, 26 iulie, orele 17.00, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin  a fost găsit în gara din comuna Ștefan Vodă, jud. Călărași. Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, împreună cu criminaliștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Nu sunt semne de suspiciune asupra unei morți violente. Oamenii din sat spun că trupul ar fi fost găsit tranșat. Alții susțin faptul că aceasta ar fi murit di cauza consumului de alcool.

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate