in

Ștefan Vodă: (Update) O femeie a fost găsită fără suflare în fața gării

Persoana găsită fără suflare se numește Stanciu Ioana, are 78 de ani, văduvă de 10 ani, fără copii.  Oribila descoperire a fost făcută de o femeie care a trecut prin gară și simțit un miros puternic specific trupurilor aflate în descompunere.

Fără suflare în boscheți

Aceasta a alertat organele de poliție. O altă persoană ar fi văzut, la o zi după ce femeia nu a mai fost de găsit, pe peronul din fața gării, o proteză dentară care probabil aparținea persoanei decedate.

Tanti Ionica, așa cum era cunoscută de vecinii ei, nu a mai fost văzută din dimineața zilei de 21 iulie 2018, când, din spusele oamenilor, aceasta ar fi plecat către cimitir, având asupra sa mai multe  lumânări și alimente pe care ar fi vrut să le dea de pomană.

Varianta omorului este exclusă

În această dimineață, criminaliștii au revenit în locul în care s-a descoperit trupul femeii și au cercetat zona cu un câine special antrenat. Necropsia cadavrului a fost efectuată în cursul nopții de 26 – 27 iulie. Din examenul medico-legal s-ar fi stabilit că femeia ar fi suferit o hemoragie digestivă superioară, lucru confirmat și ce procurorul de caz. Aceasta i-ar fi produs moartea femeii.

Organele de cercetare susțin cu cu există indicii care să conducă ancheta către suspiciunea de omor. Cadavrul se afla în desompunere, iar trupul prezenta multiple plăgi, din cauza animalelor care au eviscerat fragmente din corp.

Sânge pe pereți din gară

Concluzia anchetatorilor este una destul de clară: Femeii i s-a făcut rău, a încercat să se refugieze într-o încăpere din clădirea părăsită. Criminaliștii au conservat zonă în cursul nopții.


Știre inițială

În cursul zilei de azi, 26 iulie, orele 17.00, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin  a fost găsit în gara din comuna Ștefan Vodă, jud. Călărași. Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, împreună cu criminaliștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Nu sunt semne de suspiciune asupra unei morți violente. Oamenii din sat spun că trupul ar fi fost găsit tranșat. Alții susțin faptul că aceasta ar fi murit di cauza consumului de alcool.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ CINEGETIC

GROW Games 2k18. Trei traineri internaționali au fost prezenți la Călărași