Connect with us

Breaking News

Ștefan Vodă: (Update) O femeie a fost găsită fără suflare în fața gării

Published

on

Persoana găsită fără suflare se numește Stanciu Ioana, are 78 de ani, văduvă de 10 ani, fără copii.  Oribila descoperire a fost făcută de o femeie care a trecut prin gară și simțit un miros puternic specific trupurilor aflate în descompunere.

Fără suflare în boscheți

Aceasta a alertat organele de poliție. O altă persoană ar fi văzut, la o zi după ce femeia nu a mai fost de găsit, pe peronul din fața gării, o proteză dentară care probabil aparținea persoanei decedate.

Tanti Ionica, așa cum era cunoscută de vecinii ei, nu a mai fost văzută din dimineața zilei de 21 iulie 2018, când, din spusele oamenilor, aceasta ar fi plecat către cimitir, având asupra sa mai multe  lumânări și alimente pe care ar fi vrut să le dea de pomană.

Varianta omorului este exclusă

În această dimineață, criminaliștii au revenit în locul în care s-a descoperit trupul femeii și au cercetat zona cu un câine special antrenat. Necropsia cadavrului a fost efectuată în cursul nopții de 26 – 27 iulie. Din examenul medico-legal s-ar fi stabilit că femeia ar fi suferit o hemoragie digestivă superioară, lucru confirmat și ce procurorul de caz. Aceasta i-ar fi produs moartea femeii.

Organele de cercetare susțin cu cu există indicii care să conducă ancheta către suspiciunea de omor. Cadavrul se afla în desompunere, iar trupul prezenta multiple plăgi, din cauza animalelor care au eviscerat fragmente din corp.

Sânge pe pereți din gară

Concluzia anchetatorilor este una destul de clară: Femeii i s-a făcut rău, a încercat să se refugieze într-o încăpere din clădirea părăsită. Criminaliștii au conservat zonă în cursul nopții.


Știre inițială

În cursul zilei de azi, 26 iulie, orele 17.00, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin  a fost găsit în gara din comuna Ștefan Vodă, jud. Călărași. Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, împreună cu criminaliștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Nu sunt semne de suspiciune asupra unei morți violente. Oamenii din sat spun că trupul ar fi fost găsit tranșat. Alții susțin faptul că aceasta ar fi murit di cauza consumului de alcool.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole