Connect with us

INFO TRAFIC

Starea drumurilor de pe raza DRDP Constanța și Călărași

Published

on

Starea drumurilor de pe raza DRDP Constanta:
05 Martie 2022, ora 05:00

Starea partii carosabile

CAROSABIL:
Judetul Constanta: DN-uri: Partial umed/partial uscat; A2: Uscat; A4: Uscat;
Judetul Calarasi: Uscat
Judetul Ialomita: Slobozia: Uscat; Fetesti: Uscat;
Judetul Braila: Uscat;
Judetul Tulcea: Partial umed/partial uscat.

MASURI:
In intervalul orar 17:00-05:00 ,DRDP Constanta a patrulat cu un total de 62 AUTOUTILAJE si s-au raspandit 3 tone sare, astfel:
SDN Constanta: S-a patrulat cu 16 autoutilaje si s-au raspandit 3 tone sare pe: DN 2A, DN 22A, DN 3, DN 3(E81), DN 22, DN 22C, DN 3C, DN 38, DN 39.
Sectia Autostrazi: S-a patrulat cu 6 autoutilaje pe: A A2, A A4.
SDN Tulcea: S-a patrulat cu 11 autoutilaje pe: DN 22, DN 22A, DN 22D, DN 22E, DN 22F, DN 22H.
SDN Slobozia: S-a patrulat cu 7 autoutilaje pe: DN 2A, DN 21, DN 21A, DN 2C
SDN Fetesti: S-a patrulat cu 2 autoutilaje pe: DN 3B, DN3A.
SDN Calarasi: S-a patrulat cu 9 autoutilaje pe: DN 3, DN 3A, DN 3B, DN 21, DN 31.
SDN Braila: S-a patrulat cu 11 autoutilaje pe: DN 2B, DN 21, DN 22B, DN 22, DN 23.

Starea vremii

CER:
Judetul Constanta: Acoperit;
Judetul Calarasi: Acoperit;
Judetul Ialomita: Slobozia: Acoperit, Fetesti: Acoperit
Judetul Braila: Acoperit;
Judetul Tulcea: Acoperit ;

PRECIPITATII: Fara precipitatii

VANT: Judetul Constanta: 0 km/h, Judetul Tulcea: 10-15 km/h, judetul Braila: 5 km/h, Judetul Ialomita : Slobozia: 0 km/h, Fetesti: 0 km/h, Judetul Calarasi: 0 km/h, Sectia Autostrazi: 6-9 km/h.

VIZIBILITATE: Buna

Temperaturi
CONSTANTA (CT) 0°C, DRAJNA NOUA (CL) -1°C, TARIVERDE (CT) -2°C, VALEA DACILOR (CT) 1°C, PESTERA (CT) 0°C, MIRCEA VODA (CT) 0°C, CERNAVODA (CT) -2°C, STEFAN CEL MARE (CL) -1°C, TULCEA (TL) 1°C, DRAGOS VODA (CL) 0°C, DOR MARUNT (CL) 1°C, SLOBOZIA (IL) -2°C, BRAILA (BR) 1°C, CALARASI (CL) 3°C, FETESTI (IL) -1°C, DUNAREA (CT) -2°C.

sursa: DRPD

INFO TRAFIC

Peste 700 de conducători auto sancționați de polițiștii călărășeni, 86 de permise de conducere reținute

Published

on

718 conducători auto care nu au respectat legislația rutieră sancționați, 8 infracțiuni constatate, 86 de permise de conducere reținute și 36 de certificate de înmatriculare retrase de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

În perioada 05 – 11  septembrie a.c., la nivelul județului Călărași, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră prin combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost folosite echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, polițiștii au utilizat și aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier, 4 de conducere sub influența alcoolului, 2 de conducere fără permis și 2 la alte infracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate 718 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 186 fiind pentru depășirea limitei de viteză, iar ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 86 de permise de conducere și au retras 36 de certificate de înmatriculare.

Continue Reading

INFO TRAFIC

VIDEO. Patru tineri, răniți într-un accident produs pe DN3, în dreptul comunei Roseți

Published

on

Grav accident de circulație, noaptea aceasta, în județul Călărași. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat în plin într-un gard la ieșirea din localitatea Roseți, dinspre Călărași.

Potrivit informațiilor momentului, în mașina se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 19 – 20 de ani, la volan aflându-se un șofer începător.

Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 23.50, la fața locului intervenind de urgență mai multe echipaje de ambulanță și SMURD.

Martorii spun că mașina circula cu viteza pe direcția Roseți – Călărași, iar în dreptul unei curbe situată la ieșirea din localitate, șoferul ar fi pierdut controlul direcției, ajungând cu mașina într-un gard al unei societăți agricole.

Traficul rutier a fost oprit pe toată durata efectuării intervenției, șoferii fiind nevoiți să aștepte decongestionarea drumului pe care s-a produs teribilul eveniment rutier.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident rutier în Modelu, un șofer începător a ajuns cu mașina într-un gard

Published

on

Accident rutier în această seară pe DN3, în dreptul localității Tonea, comuna Modelu, zona fermei (n.r. intrarea dinspre Călărași), potrivit ISU Călărași.

Un autoturism marca VW Golf 4 condus de o femeie a părăsit partea carosabilă în timp ce ar fi încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism care ar fi efectuat o manevră de depășire, spun martorii. Șoferița se pare că era începătoare. După ce a tras de volan, a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina într-un gard.

La fața locului a sosit un echipaj de prim-ajutor SMURD care a preluat o victimă rănită ușor.

A fost solicitat sprijinul polițiștilor rutieri pentru clarificarea evenimentului rutier.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro