in

Spitalului Județean de Urgență Călărași ar putea avea un heliport construit pe terenul primăriei

Știam despre acest proiect de mai multă vreme, dar abia acum au început să apară informații oficiale despre investiația ce se dorește a fi realizată de către Consiliul Județean Călărași. Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a declarat public că a început primele discuții cu reprezentanții Primăriei Municipiului Călărași, alături de un reprezentant al Ministerului Afacerilor și Internelor, pentru realizarea unui heliport care ar putea fi ridicat pe o suprafață de teren ce aparțile primăriei. Zona gandită pentru această investiție este chiar parcarea de lângă spital.

Consiliul Judeţean va susţine finanţarea elaborării Studiului de Fezabilitate al unei parcări supraetajate urmând ca la nivelul 4 să se construiască şi heliportul. „Pe la jumătatea lunii ianuarie, am discutat cu domnul Drăgulin şi cu un reprezentant al Ministerului de Interne posibilitatea construirii unui heliport. Sper să găsim o formulă astfel încât să facem noi SF-ul unei parcări supraetajate, pe terenul apaţinând Primăriei, urmând ca la nivelul 4 să construim heliportul cu pasarela ca să se poată intra direct în sala de operaţii. Avem în vedere această investiţie şi sper s-o putem iniţia cât mai repede” a spus președintele Vasile Iliuţă

Să nu ne bucurăm prea mult de acest proiect care sună senzațional. Intenția celor de la CJ este de admirat, dar riscă să nu poate fi realizată prea curând având în vedere disensiunile create între primarul Drăgulin senatorul Filipescu pe de o parte și președintele CJ Vasile Iliuță pe de altă parte.

Primarul Drăgulin este preocupat și își dorește cu tărie să scape de Iliuță din PNL, implicit din funția pe care o deține în acest moment, ininte de terminarea mandatului, decât să fie interesant de realizarea unor investiții necesare, în special în sănătate.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”

VIDEO. Peste 700 de persoane defavorizate din Lehliu Gară vor fi reintergrate și ajutate să revină la școală