Connect with us

Știri

Spitalul Județean de Urgență Călărași are un nou medic ginecolog

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Spitalul Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași are un nou medic ginecolog. Dr. Sultan Dorin Alexandru a fost introdus într-o postare de pe o rețea de socializare de Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, unde a precizat că abilitățile acestuia de ecografie obstetricală și ginecologice „vor fi de un real folos pentru creșterea calității serviciilor medicale prestate”. 

„Întotdeauna când aducem un medic la Călărași este o reușită pentru toți. A noastră, a tuturor. A comunității. Și asta ar trebui să înțelegem mereu. Oamenii văd ce facem și ni se alătură. Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe cel mai nou medic ginecolog pe care am reușit să îl convingem să ni se alăture”, transmite Bogdan Mihai. 

Acesta a mai precizat despre noul doctor că a reușit să se integreze perfect în ceea ce înseamnă funcționarea unui spital de urgență. 

Advertisement

Pe 14 decembrie 2021, Bogdan Mihai prezenta al 25-lea medic adus în spitalul din Călărași, iar de atunci a mai prezentat peste 15 alți medici din diferite specializări: medic specialist de laborator, oftalmolog, medicină internă, chirurgie pediatrică, specialist vascular sau oncologie. 

Nu toți au ales să și rămână în cadrul spitalului, însă. „Că unii aleg ulterior să plece după alte oportunități, vrem nu vrem, trebuie să acceptăm și acest lucru. E natural și normal, dar noi nu trebuie să ne oprim din ce facem”, explică administratorul public al județului, fost manager al Spitalului Dr. Pompei Samarian Călărași. 

Advertisement

Știri

Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce au băut. Unul a fost tăiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Published

on

Doi bărbați de 29 și 41 de ani s-au luat la bătaie și au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Incidentul a avut loc pe 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, pe fondul consumului de alcool.

În timpul altercației, tânărul a fost rănit cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului și a brațelor, suferind leziuni superficiale. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat să depună plângere penală.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, potrivit Canal Sud.

Advertisement
Continue Reading

Știri

O stradă din municipiul Călărași a rămas fără apă. Echipele de intervenție Ecoaqua sunt la fața locului

Published

on

sursă foto: Dragana_Gordic/Freepik

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă de pe strada Macului, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între strada Digului și strad Mihai Viteazu din municipiul Călărași, anunță astăzi (25 martie 2024) operatorul de apă și canal Ecoaqua. Timpul estimat de remediere ar fi de trei ore. 

Călărășenii care locuiesc pe strada Macului din municipiul Călărași vor rămâne fără apă timp de aproximativ trei ore din cauza unei avarii apărute la rețea, anunță Ecoaqua. Echipele de intervenție sunt la fața locului și „depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil”. 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Ecoaqua. 

Advertisement
Continue Reading

Știri

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor A1 – A5 din zona Navrom. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat

Published

on

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor din zona Navrom, de la A1 până la A5, anunță primarul Marius Dulce pe pagina de Facebook. Zilele acestea a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor. „Se schimbă orașul! Ne îndreptăm spre normalitate”, mai precizează Dulce. 

Existența unei asociații de proprietari este un criteriu obligatoriu pentru accesarea fondurilor pentru anvelopări. 

„Susțin înființarea asociațiilor pentru ca imobilele în care locuiți, dragi cetățeni, să fie izolate termic cu zero lei din contribuția dumneavoastră”, transmite primarul. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate