in

Spitalul Județean de Urgență are nevoie de 9 medici specialiști ATI și un post – medic primar ATI

Nouă posturi disponibile pentru medici specialiști ATI și un post pentru medic primar ATI la Spitalul Județean de Urgență Călărași


Georgiana Enache, directorul medical interimar al Spitalului Județean de Urgență Călărași “Dr. Pompei Samarian” a publicat în cursul zile de astăzi, pe o rețea de socializare, un mesaj public prin care arată nevoia de cadre medicale pentru ca unitatea spitalicească din Bărăgan să funcționeze la cote normale.

“Spitalul Județean de Urgență Călărași are mare nevoie de ajutor. Suntem cel mai mare spital din Bărăgan, la 130 km de București si 140 km de Constanța, cu conexiune rapidă la autostrada A2, cu toate acestea, în acest moment avem un singur medic anestezist.

Pentru a susține activitatea spitalului avem disponibile 9 posturi de medic specialist ATI și 1 post de medic primar ATI. În acest sens vă prezint oferta noastră: spor de 75%, program flexibil, apartament în bloc nou (2020) oferit de CJ. Alte avantaje pot fi discutate (participări la congrese, abonamente la reviste de specialitate și altele).

Spitalul are o secție ATI renovată recent, cu 25 paturi, 9 ventilatoare (+19 comandate), 29 monitoare (+15 comandate) și 1 post de dializă. Blocul operator central este nou (2019). Echipa chirurgicală este majoriar formată din medici tineri și entuziasti, din specialitatile chirurgie generală, ortopedie, ginecologie, oftalmologie, ORL, chirurgie plastică. Linie de gardă traumatologie, chirurgie, ginecologie. Spitalul dispune de CT si RMN.

Pentru mai multe detalii și o discuție colegială vă rog să mă contactați,

Dr. Georgiana Enache, director medical interimar, telefon: 0740 677 463” – este mesajul publicat de directorul medical pe Facebook

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

R. Pațurcă: Economia României duduie din pix. Pixul lui Florin Cîțu

Ultimă oră: Un tânăr de 17 ani, posibil înecat, căutat de pompieri în apele brațului Borcea