in

Spitalul Județean Călărași va avea un corp nou

Spitalul Județean de Urgență din Călărași va fi extins cu un nou corp, se arată într-o hotărâre aprobată ieri de Guvernul României

Valoarea investiției este de 99.312 mii lei, inclusiv TVA, din care valoarea lucrărilor de construcții și montaj este de 64.063 mii lei.

În sedința de guvern de luni, 28 octombrie 2019, la punctul nr. 2, pe ordinea de zi, au fost aprobați indicatori tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi”

În următorii trei ani, județul Călărași va avea un corp modern la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Pompei Samaria” Călărași. Finanțarea lucrării este realizată prin Compania Națională de Investiții.

Corpul nou ce urmează a fi construit va fi dotat cu aparatură de ultimă generație, iar peste 270 de paturi vor intra în funcțiune pentru pacienți. Corpul nou va găzdui o parte din cele mai importante secții din spital: Psihiatrie, Neurologie, Geriatrie, Pediatrie, Oncologie, Chururgie Plastică şi va exista un bloc operator pentru naşteri.

„2. HOTĂRÂRE pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr.Pompei Samarian Călăraşi”

Suprafaţa construită va fi de 2.653 mp, iar suprafața desfășurată va fi de 15.347 mp.  Obiectivul va fi realizat prin “Programul naţional de construcţii de interes public sau social”, derulat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Naţională de Investiţii – C.N.I SA.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Artistul plastic Stănescu Jimmy i-a oferit viceprimarului Dragoș Coman un cadou deosebit

Mâncarea ucide mai mulţi oameni decât alcoolul şi fumatul!