Connect with us

Breaking News

VIDEO. Spicul Vâlcelele – Victoria Lehliu, 2-1| Ionel Tatu: “Orice meci pentru mine este o victorie!”

Published

on

Spicul Vâlcelele​ reușește să învingă în minutul ’92 echipa Victoria Lehliu, cu scorul final de 2-1, meci ce a avut loc sâmbătă, orele 17:00 . Primele minute ale meciului ce s-a disputat pe stadionul din Floroaica, au fost liniștea dinaintea furtunii. Prima încercare de a da gol, a fost realizată în minutul 23 de către echipa ce juca acasă, Spicul Vâlcelele. Primul gol al meciului a fost dat de Spicul Vâlcelele, prima repriză.

Cea de-a doua repriză, a fost una destul de furtunoasă, pentru echipa din Vâlcelele. Și-au adunat forțele și au reușit să înscrie cel de-al doilea gol, min. ’92 prin Prunaru Adrian (Vezi VIDEO).

Prunaru Adrian (25 ani) - jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

Prunaru Adrian (25 ani) – jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

S-au făcut speculații asupra faptului că antrenorul echipei din Lehliu i-ar fi îndemnat pe jucători să aibă un comportament agresiv față de jucătorii echipei adverse, lucruri spuse de suporterii prezenți la meci.

Am stat de vorbă cu Adrian Prunaru, jucătorul care a schimbat scorul acestui meci îm minutul 92, întrebat despre ceea ce s-a întâmplat în acele secunde, Adrian ne-a răspuns:

Un meci greu, foarte greu! Un meci de luptă, dar se pare că norocul a fost la noi. Nu am avut nicio strategie, orice meci se desfășoară așa cum ne invață antrenorul. Acesta comunică cu noi, ne învață și ne arată tot ceea ce trebuie să știm. Am luptat până la final și am reușit să aducem victoria echipei. Iar celor ce se bat pe primele locuri, să se teamă de noi, venim cu viteză către ei.” – a afirmat Prunaru Adrian (25 ani) – jucător de fotbal al echipei din Vâcelele ce a reușit să marcheze în min. 92.

Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele – Jud. Călărași

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, a declarat în exclusivitate pentru Călărași News 

 

Advertisement

Este un meci greu. Echipa din Lehliu Gară, o echipă cu pretenții, care vor promovarea. O echipă care a făcut cantonament în această perioadă de început de an competițional, dar de ce să nu spunem că și noi avem o echipă “bunicică”, nu bună, că, dacă aveam o echipă bună eram pe primul loc.

Locul pe care ni l-am propus pentru a-l ocupa este 1- 5, acum, că va fi 6, 7, trebuie să fim optimiști că avem un lot valoros, iar aici când spun un lot “valoros”, pot spune că echipa evoluează de la meci la meci. Avem jucători cu experiență, […] jucători din divizia B. Avem și jucători accidentați, tot divizia B, de la Braila.
Sper, din etapă în etapă să ne revenim și să ajungem acolo unde ne este locul.

Orice meci pentru mine este o victorie! Fermierii îmi sunt alături, cu acest prilej doresc să le mulțumesc. Domnul Mihuț Ion, Gabriel Oroianu, Moldoveanu Constantin și Ivan Dumitru nu au lipsit de la un meci din acest campionat.
Le mulțumesc pentru efortul depus, pentru sponsorizările realizate în contul asociației sportive Spicul Vâlcelele și, de ce să nu spunem, din etapă în etapă, noi merge spre bine. Am avut zilele comunei, am amânat o etapă și multe alte lucruri pe care trebuie să le recuperăm. Cu siguranță ne vom reîntâlni în retur, la Lehliu.” – a declarat Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1461706347253553/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1461485387275649.1073741854.603712659719597&type=1&l=33348f2c8b

Notă: Pentru a putea accesa galeria foto a meciului, vă rugăm să dați click AICI!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate