Connect with us

Breaking News

VIDEO. Spicul Vâlcelele – Victoria Lehliu, 2-1| Ionel Tatu: „Orice meci pentru mine este o victorie!”

Published

on

Spicul Vâlcelele​ reușește să învingă în minutul ’92 echipa Victoria Lehliu, cu scorul final de 2-1, meci ce a avut loc sâmbătă, orele 17:00 . Primele minute ale meciului ce s-a disputat pe stadionul din Floroaica, au fost liniștea dinaintea furtunii. Prima încercare de a da gol, a fost realizată în minutul 23 de către echipa ce juca acasă, Spicul Vâlcelele. Primul gol al meciului a fost dat de Spicul Vâlcelele, prima repriză.

Cea de-a doua repriză, a fost una destul de furtunoasă, pentru echipa din Vâlcelele. Și-au adunat forțele și au reușit să înscrie cel de-al doilea gol, min. ’92 prin Prunaru Adrian (Vezi VIDEO).

Prunaru Adrian (25 ani) - jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

Prunaru Adrian (25 ani) – jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

S-au făcut speculații asupra faptului că antrenorul echipei din Lehliu i-ar fi îndemnat pe jucători să aibă un comportament agresiv față de jucătorii echipei adverse, lucruri spuse de suporterii prezenți la meci.

Am stat de vorbă cu Adrian Prunaru, jucătorul care a schimbat scorul acestui meci îm minutul 92, întrebat despre ceea ce s-a întâmplat în acele secunde, Adrian ne-a răspuns:

Un meci greu, foarte greu! Un meci de luptă, dar se pare că norocul a fost la noi. Nu am avut nicio strategie, orice meci se desfășoară așa cum ne invață antrenorul. Acesta comunică cu noi, ne învață și ne arată tot ceea ce trebuie să știm. Am luptat până la final și am reușit să aducem victoria echipei. Iar celor ce se bat pe primele locuri, să se teamă de noi, venim cu viteză către ei.” – a afirmat Prunaru Adrian (25 ani) – jucător de fotbal al echipei din Vâcelele ce a reușit să marcheze în min. 92.

Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele – Jud. Călărași

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, a declarat în exclusivitate pentru Călărași News 

 

Este un meci greu. Echipa din Lehliu Gară, o echipă cu pretenții, care vor promovarea. O echipă care a făcut cantonament în această perioadă de început de an competițional, dar de ce să nu spunem că și noi avem o echipă „bunicică”, nu bună, că, dacă aveam o echipă bună eram pe primul loc.

Locul pe care ni l-am propus pentru a-l ocupa este 1- 5, acum, că va fi 6, 7, trebuie să fim optimiști că avem un lot valoros, iar aici când spun un lot „valoros”, pot spune că echipa evoluează de la meci la meci. Avem jucători cu experiență, […] jucători din divizia B. Avem și jucători accidentați, tot divizia B, de la Braila.
Sper, din etapă în etapă să ne revenim și să ajungem acolo unde ne este locul.

Orice meci pentru mine este o victorie! Fermierii îmi sunt alături, cu acest prilej doresc să le mulțumesc. Domnul Mihuț Ion, Gabriel Oroianu, Moldoveanu Constantin și Ivan Dumitru nu au lipsit de la un meci din acest campionat.
Le mulțumesc pentru efortul depus, pentru sponsorizările realizate în contul asociației sportive Spicul Vâlcelele și, de ce să nu spunem, din etapă în etapă, noi merge spre bine. Am avut zilele comunei, am amânat o etapă și multe alte lucruri pe care trebuie să le recuperăm. Cu siguranță ne vom reîntâlni în retur, la Lehliu.” – a declarat Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1461706347253553/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1461485387275649.1073741854.603712659719597&type=1&l=33348f2c8b

Notă: Pentru a putea accesa galeria foto a meciului, vă rugăm să dați click AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

IPJ Călărași va prelua fostul sediu al SRI Călărași

Published

on

Inspectorul-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a dezvăluit în cadrul conferinței de presă desfășurate marți, 19 septembrie, importante informații cu privire la bilanțul activităților polițienești desfășurate în ultimele 8 luni ale anului. Pe lângă acestea, au fost discutate și alte subiecte de interes pentru călărășeni.

Una dintre vestea notabile aduse în discuție a fost preluarea fostei clădiri a SRI Călărași de către Inspectoratul Județean de Poliție Călărași printr-un protocol, programată să se realizeze la sfârșitul lunii septembrie. Conducerea IPJ Călărași consideră că această preluare va rezolva problema spațiilor și birourilor aglomerate din instituție, estimând că procedura va dura aproximativ o lună sau o lună și jumătate.

De asemenea, un alt aspect semnificativ este mutarea efectivă a aparatului județean din IPJ Călărași în clădirea actualului sediu al SRI Călărași. Despre acest lucru, șeful Poliției din Călărași nu a oferit detalii exact pentru că nu au fost încă stabilite.

Acest pas va permite reorganizarea și relocarea personalului, având în vedere că SRI Călărași a redus semnificativ structura lor de personal prin reorganizarea teritorială.

Prin această mutare, IPJ Călărași se așteaptă să rezolve problemele de spațiu și să eficientizeze activitatea, împărțindu-și structura de personal între cele două clădiri. De asemenea, se ia în considerare organizarea astfel încât structurile care dețin comanda să rămână în locația actuală pentru a asigura o funcționare optimă a instituției.

Continue Reading

Breaking News

Desființarea CJ Călărași, luată în calcul de Vasile Iliuță

Published

on

„Sunt de acord cu desființarea Consiliului Județean Călărași.” – Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași.

Joi, 14 septembrie 2023, liderul PSD Călărași și președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a susținut o conferință de presă la sediul organizației politice pe care o conduce. În cadrul acestei întâlniri cu presa, Iliuță a făcut mai multe declarații curajoase privind reforma sistemului bugetar din România.

Unul dintre punctele-cheie ale discuției a fost numărul mare de directori la nivelul instituțiilor publice din țară. Potrivit lui Vasile Iliuță, România are 220.000 de directori, o cifră alarmantă care pune sub semnul întrebării eficiența și cheltuielile din sectorul public. Această dezvăluire vine în contextul discuțiilor purtate de Iliuță cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre promisiunile Guvernului de a reduce numărul „șefilor la banii publici”.

„(…) Suntem o țară de directori, o țară de conducători și din ce în ce, după câte vedem, noi, actualul administrativ, se slăbește. Putem să spunem că avem cât mai multe opinii, în loc să avem cât mai puține opinii și să muncim mai mult, avem mai multe opinii și muncim mult mai puțin. Eu cred că această reformă e binevenită” – apreciază Vasile Iliuță.

Guvernul României și-a asumat responsabilitatea de a tăia 200.000 de posturi la nivel național în aparatul bugetar, în cadrul unui proiect care a așteptat mult să fie pus în aplicare sub forma unei Ordonanțe de Urgență.

În plus, Iliuță a adus în discuție impozitarea pensiilor speciale și a făcut apel la responsabilitatea guvernamentală în acest sens. El a subliniat că urmează o asumare guvernamentală a acestei restructurări, care va afecta funcțiile, pensiile și veniturile obținute din bugetul de stat. În timpul ședinței Consiliului Politic Național, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a evidențiat că România are 120.000 de funcții de directori la nivel național, o cifră care depășește media europeană.

Vasile Iliuță a susținut că reforma în sistemul bugetar este binevenită și că el a început să o pună în practică la nivelul județului Călărași, deși a întâmpinat obstacole și sancțiuni. A trebuit să împrumute Consiliul Județean pentru a plăti salariile, dar a subliniat că se supune legilor din România și hotărârilor judecătorești. În concluzie, el a reiterat angajamentul de a duce promisiunile făcute cetățenilor la bun sfârșit.

Declarațiile curajoase ale lui Vasile Iliuță au stârnit un val de reacții și dezbateri în spațiul public, subliniind importanța reformei în sistemul bugetar și necesitatea unor măsuri concrete pentru eficientizarea administrației publice din România.

Continue Reading

Breaking News

Presiuni până la demisie: Secretarul de stat Ion Găman a renunțat la funcție

Published

on

ion gaman

Demisie la nivel înalt în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Secretarul de stat Ion Găman a renunțat la funcție, iar după luarea deciziei a transmis un mesaj către colectivul MADR cu care a colaborat. În spatele demisie ar fi mai multe motive, unele politice, bineînțeles.

Găman a demisionat din funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii. La încheierea mandatului său, Ion Găman a transmis un mesaj colegilor din minister.

„Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei”

Astăzi este ultima mea zi de muncă ca Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și vreau să vă adresez mulțumirile mele pentru colaborarea pe care am avut-o în decursul acestui an, cu fiecare dintre dumneavoastră. În egală măsură, doresc să vă felicit pentru activitatea dumneavoastră în cadrul instituțiilor pe care le conduceți și vă urez sănătate și mult succes în continuare. Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei și privesc cu optimism spre acest deziderat. Respectarea legislației naționale și europene dar în același timp apropierea față de fermieri, sunt și vor rămâne pentru mine întotdeauna foarte importante. Îmi exprim cu această ocazie aprecierea pentru efortul depus de dumneavoastră și colegii din structurile pe care le coordonați. Primiți gândurile mele bune și toată considerația”, a transmis fostul secretar de stat Ion Găman.

Ion Găman a ocupat funcția de secretar de stat începând din luna mai anul trecut, fiind susținut politic de PSD Călărași. Este de așteptat ca persoana care îl va succeda pe Găman la Ministerul Agriculturii să fie nominalizată tot din Călărași. Surse din rândul celor care cunost această situație spun că o femeie ar putea ajunge pe funcția ocupată până de curând de Găman.

Se pare că în spatele demisiei ar sta, de fapt, o serie de presiuni care s-au făcut asupra sa privind mai multe cerințe de partid pe care acesta nu le-ar fi îndeplinit. Surse din minister spun că i s-a cerut să facă mai multe angajări pe care acesta a refuzat să le ducă la bun sfârșit. 

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate