Connect with us

Breaking News

VIDEO. Spicul Vâlcelele – Victoria Lehliu, 2-1| Ionel Tatu: „Orice meci pentru mine este o victorie!”

Published

on

Spicul Vâlcelele​ reușește să învingă în minutul ’92 echipa Victoria Lehliu, cu scorul final de 2-1, meci ce a avut loc sâmbătă, orele 17:00 . Primele minute ale meciului ce s-a disputat pe stadionul din Floroaica, au fost liniștea dinaintea furtunii. Prima încercare de a da gol, a fost realizată în minutul 23 de către echipa ce juca acasă, Spicul Vâlcelele. Primul gol al meciului a fost dat de Spicul Vâlcelele, prima repriză.

Cea de-a doua repriză, a fost una destul de furtunoasă, pentru echipa din Vâlcelele. Și-au adunat forțele și au reușit să înscrie cel de-al doilea gol, min. ’92 prin Prunaru Adrian (Vezi VIDEO).

Prunaru Adrian (25 ani) - jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

Prunaru Adrian (25 ani) – jucătorul echipei Spicul Vâcelele, ce a reușit să marcheze ultimul gol al meciului în min. 92

S-au făcut speculații asupra faptului că antrenorul echipei din Lehliu i-ar fi îndemnat pe jucători să aibă un comportament agresiv față de jucătorii echipei adverse, lucruri spuse de suporterii prezenți la meci.

Am stat de vorbă cu Adrian Prunaru, jucătorul care a schimbat scorul acestui meci îm minutul 92, întrebat despre ceea ce s-a întâmplat în acele secunde, Adrian ne-a răspuns:

Un meci greu, foarte greu! Un meci de luptă, dar se pare că norocul a fost la noi. Nu am avut nicio strategie, orice meci se desfășoară așa cum ne invață antrenorul. Acesta comunică cu noi, ne învață și ne arată tot ceea ce trebuie să știm. Am luptat până la final și am reușit să aducem victoria echipei. Iar celor ce se bat pe primele locuri, să se teamă de noi, venim cu viteză către ei.” – a afirmat Prunaru Adrian (25 ani) – jucător de fotbal al echipei din Vâcelele ce a reușit să marcheze în min. 92.

Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele – Jud. Călărași

Primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu, a declarat în exclusivitate pentru Călărași News 

 

Este un meci greu. Echipa din Lehliu Gară, o echipă cu pretenții, care vor promovarea. O echipă care a făcut cantonament în această perioadă de început de an competițional, dar de ce să nu spunem că și noi avem o echipă „bunicică”, nu bună, că, dacă aveam o echipă bună eram pe primul loc.

Locul pe care ni l-am propus pentru a-l ocupa este 1- 5, acum, că va fi 6, 7, trebuie să fim optimiști că avem un lot valoros, iar aici când spun un lot „valoros”, pot spune că echipa evoluează de la meci la meci. Avem jucători cu experiență, […] jucători din divizia B. Avem și jucători accidentați, tot divizia B, de la Braila.
Sper, din etapă în etapă să ne revenim și să ajungem acolo unde ne este locul.

Orice meci pentru mine este o victorie! Fermierii îmi sunt alături, cu acest prilej doresc să le mulțumesc. Domnul Mihuț Ion, Gabriel Oroianu, Moldoveanu Constantin și Ivan Dumitru nu au lipsit de la un meci din acest campionat.
Le mulțumesc pentru efortul depus, pentru sponsorizările realizate în contul asociației sportive Spicul Vâlcelele și, de ce să nu spunem, din etapă în etapă, noi merge spre bine. Am avut zilele comunei, am amânat o etapă și multe alte lucruri pe care trebuie să le recuperăm. Cu siguranță ne vom reîntâlni în retur, la Lehliu.” – a declarat Ionel Tatu – Primar al Comunei Vâlcelele

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1461706347253553/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1461485387275649.1073741854.603712659719597&type=1&l=33348f2c8b

Notă: Pentru a putea accesa galeria foto a meciului, vă rugăm să dați click AICI!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Breaking News

Locuință cuprinsă de flăcări, în municipiul Călărași

Published

on

Momente de panică, în această după amiază, pe strada Zorilor din municipiul Călărași, provocate de un incendiu izbucnit la o locuinţă. Pompierii călărășeni au fost alertați să intervină la fața locului deplasându-se mai multe autospeciale cu apă  și spumă dar și echipaje SMURD pentru preluarea posibilelor victimelor. 

Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt posibilități de propagare la casele învecinate.

Potrivit canalsud.ro, incendiul a fost provocat din cauza unei cratițe uitată pe aragaz de o bătrâna în vârstă de 86 de ani. Persoana în cauza a suferit un atac de panică, fiind preluată de o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Continue Reading

Cele mai accesate articole